تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری
(ندگان)پدیدآور
عین افشار, سودابهتاج الدین, بهجت
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه سیب زمینی یکی از عمده ترین مواد غذایی مردم را تشکیل میدهد. مصرف سرانة آن در ایران روز به روز در حال افزایش است و از این رو تحقیق روی این مادة غذایی اهمیت ویژهای دارد. در این تحقیق روی سه واریتة عمده در استان خراسان به نامهای دیامانت، آئولا، و دراگا تحقیقی جامع اجرا شد. در قالب یک طرح آماری فاکتوریل، ابتدا از یک منطقة تولید کنندة سیب زمینی در شمال استان خراسان 36 مزرعه انتخاب و هر واریته از 12 مزرعه برداشت شد. آزمونهای میزان پروتئین، مادة خشک، نشاسته، قندهای کاهنده، خاکستر و وزن مخصوص اجرا و نتایج با نرم افزار SPSS 9.0آنالیز شد.نتایج نشان داد که از میان سه واریتةگفته شده در این طرح آئولا، با داشتن بیشترین میزان مادة خشک و نشاسته برای کاربرد در صنایع فرآوری مناسبتر است و از آن برای تهیة انواع چیپس، خلال، فرنچ فرایز و استخراج نشاسته میتوان استفاده کرد.
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2005-02-191383-12-01
ناشر
مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضویعضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.
شاپا
2645-451312645-4521



