• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
    • دوره 14, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
    • دوره 14, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    خواص حرارتی، نفوذپذیری نسبت به بخار آب و مورفولوژی بیونانوکامپوزیت‌های پلی لاکتیک اسید (PLA)

    (ندگان)پدیدآور
    داداشی, سعیدموسوی, سید محمدامام جمعه, زهراارومیه ای, عبدالرسول
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف مطالعه حاضر توسعه نانوکامپوزیت‌های جدید بهبود یافته بر پایه بیوپلیمر پلی­لاکتیک­اسید (PLA) است.  برای رسیدن به این هدف، نانو کامپوزیت‌های PLAبا استفاده از نانوذرات رسی و سلولزی در سطوح مختلف با روش کستینگ تهیه شدند و خواص حرارتی، نفوذپذیری نسبت به بخار آب (WVP) و ساختار آن­ها ارزیابی شد.  نتایج آزمون حرارتی (DSC) نشان می‌دهد که نقطه انتقال شیشه‌ای (Tg)، نقطه ذوب (Tm) و درصد کریستالیزاسیون (χ%)PLA خالص، به ترتیب 83/53، 95/153 درجة سلسیوس و 36/41 درصد است.  در اثر الحاق نانوذرات رس، نقطه انتقال شیشه‌ای و درصد کریستالیزاسیون روند صعودی دارند در حالی­که نقطه ذوب تغییر محسوسی نشان نمی‌دهد.  نانو ذره سلولز میکروکریستال به ­دلیل ناسازگار بودن با بستر پلیمری تأثیری بر خواص حرارتی ندارد.  نفوذپذیری نسبت به بخار آب در PLAخالص بالاست که با افزودن نانوذرات رس به آن، به شدت کاهش می‌یابد به طوری­که در نمونه حاوی 7 درصد به مقدار 11-10X 92/0 رسیده است.  سلولز میکروکریستال (MCC) به دلیل ماهیت آب­ دوست بودن، منجر به افزایش چشمگیر نفوذپذیری به بخار آب فیلم‌ها گردید.  تصاویر SEMتهیه شده از نمونه‌ها نیز نتایج قبلی را تأیید می‌کنند.

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2014-02-20
    1392-12-01
    ناشر
    مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری
    استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران
    استاد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران
    دانشیار پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

    شاپا
    2645-45131
    2645-4521
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/jaer.2014.100248
    https://fooder.areeo.ac.ir/article_100248.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375399

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب