مرور دوره 17, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 19 از 19
| موضوع |
|---|
| ارزیابی حسی [1] |
| بقولات [1] |
| تبدیل [1] |
| خواص ثقلی [1] |
| خواص هندسی [1] |
| خواص کیفی [1] |
| دونات سرخ شده [1] |
| شاخص غذازاد [1] |
| شلتوک [1] |
| صفات کیفی [1] |
| صنایع غذایی [5] |
| طولموج مادونقرمز انتخابی [1] |
| غیرفعال کردن میکروبی [1] |
| ماندگاری [1] |
| ویتامین C [1] |
| ویسکوزیته [1] |
| ویژگیهای آنتیاکسیدانی [1] |
| کیفیت پخت [1] |
| کیک فراسودمند [1] |



