دوره 15, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ساخت و ارزیابی نشاکار نیمه خودکار برای کشت متراکم نشای ریشه لخت پیاز
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-11-22)در ایران نشاکاری پیاز در حال حاضر بهصورت دستی و با نیروی 110–100 نفر- روز در هکتار با استفاده از نشاهای ریشه لخت و با تراکم بسیار زیاد (800-700 هزار بوته در هکتار) در شرایط سخت انجام میگیرد. در این تحقیق، یک ماشین نشاکار ...
-
پایش درصد پوشش بقایای گیاهی و شدت خاکورزی با بهرهگیری از فناوری سنجش از دور
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-11-22)در این مطالعه،برای تخمین دو معیار مهم ارزیابی کیفی خاکورزی حفاظتی، یکی درصد پوشش بقایای گیاهی و دیگری شدت خاکورزی، از فناوری سنجش از دور استفاده شده است. توانایی دادههای تصویر چندطیفی سنجنده WorldView-2 با استفاده از ...
-
پیش بینی عمر اقتصادی تراکتور با استفاده الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: چهار نوع تراکتور رایج در استان خراسان رضوی)
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-11-22)جایگزینی تراکتور یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار برای انجام دادن بهموقع عملیات زراعی است. پیشبینی صحیح هزینههای تعمیر و نگهداری جز اساسی در مدل جایگزینی تراکتور بهشمار میآید. در این مطالعه، از دادههای واقعی هزینههای ...
-
ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-11-22)فندق و محصولاتی که از آن بهدست میآید، از جمله شیرفندق، بهدلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع و فیتواسترولها باعث کاهش بیمارهای قلبی و عروقی میشوند. تخمیر محصولات با استفاده از میکروارگانیسمهای پروبیوتیک دانه کفیر سبب ...
-
تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-11-22)بهمنظور بهبود خواص کیفی و افزایش دوره نگهداری زردآلو، پژوهشی با استفاده از آزمایش فاکتوریل با 2 فاکتور و 2 تکرار اجرا شد. فاکتور اول نوع تیمار در 4 سطح شامل: شاهد، پوشش داده شده با زئین، فروبری شده در محلول کلرید کلسیم ...
-
اثر نوع پوشش بسته بندی و مواد رطوبت گیر بر عمر نگهداری قارچ دکمه ای
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-11-22)در این پژوهش تاثیر نوع پوشش بستهبندی در سه سطح (پلیوینیلکلرید شفاف، پلیوینیلکلرید کشسان و پلیپروپیلن دو طرف جهتدار شده)، در مجاورت مواد رطوبتگیر در 5 سطح شامل سیلیکاژل (5/2 و 25/1گرم)، کلرید سدیم (5/2 و 25/1 گرم)، ...



