دوره 15, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر 1- متیل سیکلوپروپن بر زمان رسیدن گوجه فرنگی در انبار
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-08-23)گوجهفرنگی یکی از محصولات زراعی مهم ایران است. سالانه نزدیک به 30 درصد گوجه تولیدی کشور در فاصلۀ برداشت تا مصرف از بین میرود. ظرفیت بالای تولید اتیلن در گوجهفرنگی دلیل اصلی رسیدن پس از برداشت سریع این محصول و خسارات ...
-
بررسی تأثیر استفادۀ توأم از نانوذرات دی اکسید تیتانیم و نانوکریستال سلولز بر ویژگی های گرمایی، آبگریزی و رنگی بیونانوکامپوزیت های نشاسته- PVOH
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-08-23)در این پژوهش، برای بهبود ویژگیهای کاربردی فیلمهای بر پایه نشاسته، ابتدا از میزان ثابت اسیدسیتریک و پلیوینیلالکل (PVOH) استفاده و پس از آن اثر سطوح مختلف غلظت دو نوع نانوذره نانوکریستال سلولز (CNC) و دیاکسید ...
-
تأثیر روشهای خاکورزی و کاشت برنج بر پارامترهای فنی ماشین، عملکرد و اجزای عملکرد گندم و مدیریت بقایا در تناوب برنج-گندم در خوزستان
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-08-23)پسماندهای بیش از 60 هزار هکتار از برنجزارهای دشت خوزستان، بالا بودن درصد رطوبت زمین (بهعلت پایین بودن تبخیر و تعرق و سنگین بودن بافت خاک)، محدود بودن زمان و احتمال بارندگی، انجام عملیات تهیة زمین بهروش مرسوم را بهمنظور ...
-
برآورد ابعاد پیاز رطوبتی با مدل تجربی و مدل عددی HYDRUS-2D در آبیاری قطرهای زیرسطحی
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-08-23)کاهش چشمگیر کمیت و کیفیت منابع آب در دسترس، بشر را وا میدارد تا آب را به شکلی درستتر مصرف کند. سیستمهای نوین آبیاری مانند آبیاری زیرسطحی، از راههایی هستند که باعث افزایش بازده و کارایی مصرف آب میشوند. در ...
-
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و آنتی رادیکال های آزاد عصارههای به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.)
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-08-23)در این پژوهش عصارة هستة انار با شش حلال با درجات مختلف قطبیت استخراج شد. بازده استخراج، ظرفیت آنتیاکسیدانی و احیاکنندگی، توانایی به دام انداختن رادیکالهای آزاد، ارزیابی تأثیر آن بر مقاومت حرارتی و شرایط اکسیداسیون ...
-
بررسی اثر پاربویل کردن بر خصوصیات تبدیل و کیفی سه رقم طارم، شیرودی و فجر
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-08-23)نیمجوش کردن یا پاربویل کردن مخلوطی از تیمار آبی و حرارتی بر شلتوک و شامل سه مرحلۀ اصلی است: خیساندن در آب، حرارتدهی با بخار و خشک کردن. مهمترین هدف پاربویل کردن کاهش درصد شکستگی برنج است، هرچند ارزش غذایی آن نیز افزایش ...
-
بررسی اثر پیشپردازشهای مختلف طیفی بر ارزیابی غیر مخرب کیفیت پرتقال با اسپکتروفتومتری فروسرخ نزدیک (NIRS)
(مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-08-23)اسپکتروسکوپی فروسرخ نزدیک (NIR) در ترکیب با روشهای شیمیسنجی، شامل پیشپردازشهای طیفی و مدلسازیهای چندمتغیره، یکی از پرکاربردترین روشهای غیر مخرب اندازهگیری ویژگیهای کیفی میوهها و سبزیهاست که در سالهای اخیر بیشتر ...



