تغییر مسیریابی
ثبت نام
ورود به سامانه
تغییر مسیریابی
مشاهده مورد
صفحهٔ اصلی
نشریات فارسی
پژوهش های صنایع غذایی
دوره 23, شماره 2
مشاهده مورد
صفحهٔ اصلی
نشریات فارسی
پژوهش های صنایع غذایی
دوره 23, شماره 2
مشاهده مورد
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
اثرات آرد بلوط بر ویژگی¬های خمیر و نان بربری
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخص
نوع مدرک
Text
مقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسی
نمایش کامل رکورد
شماره نشریه
2
تاریخ نشر
2013-07-23
1392-05-01
ناشر
دانشگاه تبریز
University of Tabriz
شاپا
2008-515X
2676-5691
URI
https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_169.html
https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375097
جستجو در سامانه
این مجموعه
مرور
همه جای سامانه
پایگاهها و مجموعهها
بر اساس تاریخ انتشار
پدیدآوران
عناوین
موضوعها
این مجموعه
بر اساس تاریخ انتشار
پدیدآوران
عناوین
موضوعها
حساب من
ورود به سامانه
ثبت نام
آمار
مشاهده آمار استفاده
تازه ترین ها
تازه ترین مدارک