نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorامیری اندی, معصومهfa_IR
dc.contributor.authorمعتمدزادگان, علیfa_IR
dc.contributor.authorحسینی‌پرور, سید هاشمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:33Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:33Z
dc.date.issued2016-08-22en_US
dc.date.issued1395-06-01fa_IR
dc.date.submitted2016-09-18en_US
dc.date.submitted1395-06-28fa_IR
dc.identifier.citationامیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینی‌پرور, سید هاشم. (1395). مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی. پژوهش های صنایع غذایی, 26(2), 333-343.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_5189.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375075
dc.description.abstractدر تحقیق حاضر پروتئین دانه گوجه‌فرنگی با استفاده از استخراج قلیایی در pHهای 10، 11 و 12، استخراج آنزیمی توسط آنزیم‌های آلکالاز L4/2 و فلاورزیم L500 با غلظت‌های 1 و 2 درصد و تلفیقی از استخراج آنزیمی و قلیایی تولید شد. راندمان استحصال و خلوص پروتئین، درجه هیدرولیز و وزن مولکولی پروتئین‌های استخراج شده ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که پروتئین هیدرولیز شده توسط آلکالاز به‌صورت معنی‌داری از لحاظ راندمان استخراج پروتئین (8/78 درصد) بالاتر از سایر پروتئین‌های استحصال شده بود (05/0p<). اما هیچ تفاوت معنی‌داری از لحاظ خلوص پروتئین با پروتئین‌های حاصل از استخراج قلیایی وجود نداشت (05/0p>). در بررسی اثر استخراج قلیایی پس از هیدرولیز آنزیمی مشخص شد که خلوص پروتئین و در نتیجه راندمان استخراج نسبت به هیدرولیز منفرد آنزیمی کاهش یافت. علاوه بر این، در مقایسه با پروتئین‌های حاصل از استخراج قلیایی، وزن مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده متناسب با وسعت هیدرولیز آنزیمی کاهش یافت. بنابراین پروتئین‌های هیدرولیز شده توسط آلکالاز با توجه به درجه هیدرولیز بالاتر پپتیدهایی با وزن مولکولی کمتر از 10 کیلو دالتون داشتند. به طور کلی، استخراج پروتئین تحت تاثیر pH، نوع و غلظت آنزیم مورد استفاده قرار گرفته بود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectدانه گوجه‌فرنگیfa_IR
dc.subjectاستخراج قلیاییfa_IR
dc.subjectهیدرولیز آنزیمیfa_IR
dc.subjectپروتئینfa_IR
dc.titleمقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.department1 دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue2
dc.citation.spage333
dc.citation.epage343
nlai.contributor.orcid0000000168219189


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد