| dc.contributor.author | امیری اندی, معصومه | fa_IR | 
| dc.contributor.author | معتمدزادگان, علی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | حسینیپرور, سید هاشم | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:06:33Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:06:33Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T10:06:33Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T10:06:33Z |  | 
| dc.date.issued | 2016-08-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1395-06-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2016-09-18 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1395-06-28 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | امیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینیپرور, سید هاشم. (1395). مقایسه روشهای قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگیها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجهفرنگی. پژوهش های صنایع غذایی, 26(2), 333-343. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-515X |  | 
| dc.identifier.issn | 2676-5691 |  | 
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_5189.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375075 |  | 
| dc.description.abstract | در تحقیق حاضر پروتئین دانه گوجهفرنگی با استفاده از استخراج قلیایی در pHهای 10، 11 و 12، استخراج آنزیمی توسط آنزیمهای آلکالاز L4/2 و فلاورزیم L500 با غلظتهای 1 و 2 درصد و تلفیقی از استخراج آنزیمی و قلیایی تولید شد. راندمان استحصال و خلوص پروتئین، درجه هیدرولیز و وزن مولکولی پروتئینهای استخراج شده ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که پروتئین هیدرولیز شده توسط آلکالاز بهصورت معنیداری از لحاظ راندمان استخراج پروتئین (8/78 درصد) بالاتر از سایر پروتئینهای استحصال شده بود (05/0p<). اما هیچ تفاوت معنیداری از لحاظ خلوص پروتئین با پروتئینهای حاصل از استخراج قلیایی وجود نداشت (05/0p>). در بررسی اثر استخراج قلیایی پس از هیدرولیز آنزیمی مشخص شد که خلوص پروتئین و در نتیجه راندمان استخراج نسبت به هیدرولیز منفرد آنزیمی کاهش یافت. علاوه بر این، در مقایسه با پروتئینهای حاصل از استخراج قلیایی، وزن مولکولی پروتئینهای هیدرولیز شده متناسب با وسعت هیدرولیز آنزیمی کاهش یافت. بنابراین پروتئینهای هیدرولیز شده توسط آلکالاز با توجه به درجه هیدرولیز بالاتر پپتیدهایی با وزن مولکولی کمتر از 10 کیلو دالتون داشتند. به طور کلی، استخراج پروتئین تحت تاثیر pH، نوع و غلظت آنزیم مورد استفاده قرار گرفته بود. | fa_IR | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US | 
| dc.subject | دانه گوجهفرنگی | fa_IR | 
| dc.subject | استخراج قلیایی | fa_IR | 
| dc.subject | هیدرولیز آنزیمی | fa_IR | 
| dc.subject | پروتئین | fa_IR | 
| dc.title | مقایسه روشهای قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگیها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجهفرنگی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | 1 دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 26 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 333 |  | 
| dc.citation.epage | 343 |  | 
| nlai.contributor.orcid | 0000000168219189 |  |