مرور دوره 26, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 44
| موضوع |
|---|
| Lab [1] |
| ارگانولپتیکی [1] |
| اسانس میخک [1] |
| استخراج قلیایی [1] |
| اسپیرولینا پلاتنسیس [1] |
| امواج فراصوت [1] |
| امولسیفایر [1] |
| انبارمانی [1] |
| انگور [1] |
| آب انار [1] |
| آزمون حسی [1] |
| آنالیز پروفیل بافت [1] |
| آنتیاکسیدان [1] |
| آنتیاکسیدان طبیعی [1] |
| بافت [1] |
| بستهبندی تحت خلأ [1] |
| تغییرات رنگ [1] |
| جذب روغن [1] |
| خواص حسی [1] |
| خواص فیزیکوشیمیایی [1] |



