| dc.contributor.author | سلامی, فرشته | fa_IR |
| dc.contributor.author | حاجیلو, جعفر | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:06:07Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:06:07Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:06:07Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T10:06:07Z | |
| dc.date.issued | 2018-03-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-01-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-03-11 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-12-20 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | سلامی, فرشته, حاجیلو, جعفر. (1397). اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطرهطلا. پژوهش های صنایع غذایی, 28(1), 93-104. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_7180.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374932 | |
| dc.description.abstract | آلو از جمله میوههایی است که به شکل مصارف تازه خوری و صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار میگیرد. پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر خصوصیات کیفی و عمرانبارمانی میوه آلوی رقم قطره طلا انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در4 تکرار اجرا گردید. متیل جاسمونات در5 سطح (0، 5/0، 1، 5/1 و 2 میلی مولار) به صورت اسپری روی شاخههای درختان اعمال شد. میوهها پس از برداشت در دمای 2 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 95 درصد و به مدت6 هفته در سردخانه نگهداری شدند. هر هفته پارامترهای کیفی شامل سفتی، مواد جامد محلول، اسیدیته، ویتامین ث، فنل و فلاونوئید کل، آنتیاکسیدان کل وpH عصاره میوه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشانداد که متیل جاسمونات اثر معنیداری بر ویژگیهای کیفی و عمر انبارمانی میوه داشت. میزان pH عصاره میوه در میوههای تیمار شده کمتر از میوههای شاهد ومیزان مواد جامد محلول، سفتی، اسیدیته، ویتامین ث، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتر از شاهد نشان دادند. متیل جاسمونات در غلظت 2 میلی مولار سبب حفظ بهتر ویتامین ث، مواد جامد محلول، اسیدیته، سفتی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی در مقایسه با سایر غلظتها گردید. | fa_IR |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US |
| dc.subject | آلوی قطره طلا | fa_IR |
| dc.subject | قبل از برداشت | fa_IR |
| dc.subject | متیل جاسمونات | fa_IR |
| dc.subject | ویژگیهای کیفی | fa_IR |
| dc.title | اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطرهطلا | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز | fa_IR |
| dc.citation.volume | 28 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 93 | |
| dc.citation.epage | 104 | |