نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسلامی, فرشتهfa_IR
dc.contributor.authorحاجی‌لو, جعفرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:07Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:07Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:07Z
dc.date.issued2018-03-21en_US
dc.date.issued1397-01-01fa_IR
dc.date.submitted2018-03-11en_US
dc.date.submitted1396-12-20fa_IR
dc.identifier.citationسلامی, فرشته, حاجی‌لو, جعفر. (1397). اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره‌طلا. پژوهش های صنایع غذایی, 28(1), 93-104.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_7180.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374932
dc.description.abstractآلو از جمله میوه­هایی است که به شکل مصارف تازه خوری و صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار می­گیرد. پژوهش حاضر به ‌منظور بررسی ­اثر تیمار قبل از­ برداشت متیل جاسمونات بر خصوصیات کیفی و عمرانبارمانی میوه آلوی رقم قطره طلا انجام شد. آزمایش ­به‌ صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی­ در4 تکرار اجرا گردید. متیل جاسمونات در5­ سطح (0، 5/0، 1، 5/1 و 2 میلی مولار) به ‌صورت اسپری روی شاخه‌های­ درختان اعمال شد. میوه‌ها پس از برداشت در دمای 2 درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 95 درصد و به مدت6 هفته ­در ­سردخانه نگهداری شدند. هر هفته پارامترهای کیفی شامل سفتی،­ مواد جامد محلول، اسیدیته، ویتامین ث، فنل­ و­ فلاونوئید کل، آنتی‌اکسیدان کل و­pH عصاره میوه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان­داد که­ متیل جاسمونات اثر معنی­داری بر ویژگی‌های کیفی و عمر انبارمانی میوه داشت. میزان pH عصاره میوه­ در میوه‌های تیمار شده کمتر از میوه­های شاهد و­میزان مواد جامد محلول، سفتی، اسیدیته، ویتامین ث، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بیشتر از شاهد نشان دادند. متیل جاسمونات در غلظت 2 میلی مولار سبب حفظ بهتر ویتامین ث، مواد جامد محلول، اسیدیته، سفتی، فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در مقایسه با سایر غلظت­ها گردید.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectآلوی قطره‌ طلاfa_IR
dc.subjectقبل از برداشتfa_IR
dc.subjectمتیل جاسموناتfa_IR
dc.subjectویژگی‌های کیفیfa_IR
dc.titleاثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره‌طلاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue1
dc.citation.spage93
dc.citation.epage104


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد