اثر گاز ازن بربرخی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی ادویهها دارچین، میخک و زنجبیل
(ندگان)پدیدآور
قنبری اصل, هدایتآصفی, نارملاحنیفیان, شهرام
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
ادویهها به عنوان مواد طبیعی با خاصیت آنتی اکسیدانی، از جمله نکهدارندهها  موثر در مواد غذایی خام و فراوری نشده هستند که مستعد آلودگی با باکتری ها (فرم رویشی و فرم اسپوری)، مخمرها وکپکها میباشند. در این پژوهش ، تیماردهی ادویهها دارچین، زنجبیل و میخک با گاز ازن با غلظت 4 گرم در ساعت ، در زمان های 0، 10، 20، 40 و 60 دقیقه انجام و ویژگیهای میکروبی و  شیمیایی آنها بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان داد که نوع ادویه و زمان تیماردهی بر میزان آلودگی میکروبی ادویهها تاثیر معنیدار (05/0P.
کلید واژگان
ازندارچین
زنجبیل
میخک
بار میکروبی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2017-12-221396-10-01
ناشر
دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz
سازمان پدید آورنده
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایرانگروه علوم و صنایع غذایی، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
شاپا
2008-515X2676-5691



