نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرستگار, سمیهfa_IR
dc.contributor.authorلشکری, مریمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:05:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:05:59Z
dc.date.available1399-07-09T10:05:59Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:05:59Z
dc.date.issued2017-06-22en_US
dc.date.issued1396-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-18en_US
dc.date.submitted1396-04-27fa_IR
dc.identifier.citationرستگار, سمیه, لشکری, مریم. (1396). تاثیر چیتوزان و کلرید کلسیم بر روند تغییرات برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کنار در مدت نگهداری. پژوهش های صنایع غذایی, 27(2), 163-173.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6391.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374891
dc.description.abstractپوشش‌دهی میوه‌ها و سبزی‌هـا بـا چیتـوزان در افـزایش زمـان ماندگاری آنها نقش مثبت دارد. پوشش چیتوزان از رشد قارچ‌ها جلوگیری کرده و کیفیت ظاهری میوه‌ها را به مدت طولانی‌تری حفظ می‌نماید. در این پژوهش اثر چیتوزان و کلرید کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت میوه کنار رقم سیبی مورد بررسی قرار گرفت. میوه‌ها در محلول چیتوزان (5/0 ،1 و5/1 درصد) و کلرید کلسیم (1 ،5/2 و5 درصد) به مدت 5 دقیقه غوطه‌ور شدند. سپس به مدت25 روز در دمای Cº 4 نگهداری شدند. به فاصله پنج روز یکبار صفاتی مانند درصد کاهش وزن، درصد پوسیدگی، ویتامین ث، کل مواد جامد محلول، ،سفتی میوه و رنگ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمارها به استثنای کلرید کلسیم 5 درصد، افت وزن و پوسیدگی را کاهش و رنگ و سفتی میوه را افزایش دادند. البته بین تیمارهای مختلف چیتوزان تفاوت معنی‌داری مشاهده نشد. ویتامین ث و مواد جامد محلول نیز تحت تاثیر تیمارها قرار گرفتند. به طور کلی چیتوزان و کلرید کلسیم (5/2 درصد) به منظور حفظ کیفیت ظاهری و افزایش عمر ماندگاری میوه کنار توصیه می‌گردد. <strong> </strong>fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectانبارداریfa_IR
dc.subjectچیتوزانfa_IR
dc.subjectکیفیتfa_IR
dc.subjectمیوه کنارfa_IR
dc.titleتاثیر چیتوزان و کلرید کلسیم بر روند تغییرات برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کنار در مدت نگهداریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه هرمزگانfa_IR
dc.contributor.departmentروه باغبانی، دانشگاه آزاد واحد جیرفتfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage163
dc.citation.epage173


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد