نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorساداتی گل‌افشانی, سیده الهامfa_IR
dc.contributor.authorجعفری, سید مهدیfa_IR
dc.contributor.authorکاشانی‌نژاد, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorبیرقی طوسی, شهرامfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:05:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:05:58Z
dc.date.available1399-07-09T10:05:58Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:05:58Z
dc.date.issued2017-06-22en_US
dc.date.issued1396-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-10en_US
dc.date.submitted1396-04-19fa_IR
dc.identifier.citationساداتی گل‌افشانی, سیده الهام, جعفری, سید مهدی, کاشانی‌نژاد, مهدی, بیرقی طوسی, شهرام. (1396). تاثیر پوشش‌دهی با کاراگینان و کربوکسی‌متیل‌سلولز در فرایند اسمز بر زمان خشک‌شدن و میزان بازجذب آب در سیب زرد لبنانی. پژوهش های صنایع غذایی, 27(2), 63-74.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6347.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374885
dc.description.abstractاستفاده از پیش تیمار پوشش‌دهی قبل از فرایند اسمز می‌تواند با کاهش جذب مواد جامد، عملکرد فرایند را بهبود بخشد. دراین مطالعه تاثیر پیش تیمار پوشش‌دهی- اسمز بر سرعت خشک شدن و ظرفیت بازجذب آب، سیب مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، قطعات مکعبی سیب با ابعاد 1 سانتی­متر ابتدا با کربوکسی­متیل­سلولز  و کاراگینان پوشش داده شده و سپس، به مدت 150 دقیقه درون محلول‌های ساکارز قرار گرفتند. در ادامه، در آون ˚C70 تا رسیدن به رطوبت 20% خشک شدند. نتایج نشان داد که بیشترین شاخص کارایی فرایند در نمونه یک لایه پوشش داده شده با کاراگینان 1% و اسمز شده در ساکارز 60 % و نمونه یک و دو لایه پوشش داده شده با کربوکسی‌متیل‌سلولز 5/0% و اسمز شده در ساکارز 45 % به دست آمد. بررسی­ها در طی خشک­کردن تکمیلی نشان داد که وجود پوشش در طی فرایند خشک­کردن تکمیلی، یک مانع قوی را در برابر خروج آب ایجاد کرده و سرعت خشک­شدن را کاهش می‌دهد.  با توجه به هدف این طرح، نتایج نشان داد که استفاده از فرایند پوشش‌دهی تنها در مرحله اسمز، کارآمد بوده و در خشک‌کردن تکمیلی، کارایی خاصی ندارد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectپوشش دهیfa_IR
dc.subjectخشک کردن تکمیلیfa_IR
dc.subjectسیب زرد لبنانیfa_IR
dc.subjectظرفیت بازجذب آبfa_IR
dc.subjectفرایند اسمزfa_IR
dc.titleتاثیر پوشش‌دهی با کاراگینان و کربوکسی‌متیل‌سلولز در فرایند اسمز بر زمان خشک‌شدن و میزان بازجذب آب در سیب زرد لبنانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد‌دانشگاهی مشهدfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage63
dc.citation.epage74


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد