نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorموسوی, سیده زکیهfa_IR
dc.contributor.authorمحمدزاده میلانی, جعفرfa_IR
dc.contributor.authorروزبه نصیرایی, لیلاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:05:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:05:51Z
dc.date.available1399-07-09T10:05:51Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:05:51Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2016-07-19en_US
dc.date.submitted1395-04-29fa_IR
dc.identifier.citationموسوی, سیده زکیه, محمدزاده میلانی, جعفر, روزبه نصیرایی, لیلا. (1395). ویژگی‏های کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم. پژوهش های صنایع غذایی, 26(1), 1-11.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_4949.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/374848
dc.description.abstractپاستا به طور معمول از آرد سمولینا تهیه می‏شود و دارای کیفیت مطلوب و بازار پسندی بسیاری است. غذاهای فراسودمند افزون بر ارزش تغذیه‏ای پایه، دست کم دارای یک خاصیت مشخص و به اثبات رسیده ارتقاء سلامت و پیشگیری کننده، کاهش دهنده بیماری‏های قلبی- عروقی، دیابت و سرطان های دستگاه گوارش  هستند. سبوس گندم یک ماده غذایی ارزان، مغذی و پر فیبر است. امروزه نقش فیبر در رژیم غذایی انسان و تاثیر آن در سلامت و پیشگیری از بیماری‏های مزمن نظیر چاقی، بیماریهای قلبی- عروقی، دیابت و سرطان های دستگاه گوارش حائز اهمیت می‏باشد. هدف از این پژوهش، تولید پاستای غنی از سبوس گندم با کیفیت مطلوب و ارزش تغذیه‏ای بالا بود. در این تحقیق بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر ویژگی‏های شیمیایی و کیفی پاستای پیکولی تولیدی در سطوح 10% ، 20% و 30%  سبوس گندم در مقایسه با نمونه شاهد انجام شد. اثر سبوس گندم بر خصوصیات شیمیایی و کیفی پاستای حاصل (رطوبت، خاکستر، رنگ، زمان پخت، عدد لعاب، وزن بعد از پخت و آزمون حسی) بررسی شد. نتایج نشان داد با افزایش سبوس گندم رطوبت، خاکستر، زمان و وزن بعد از پخت نسبت به نمونه شاهد افزایش، اما عدد لعاب کاهش یافت و رنگ محصول تیره‏تر ‏گردید. نتایج، برتری خواص شیمیایی، کیفی و حسی پاستای تولیدی تا سطح 20%  سبوس گندم را نسبت به سطوح دیگر نشان داد. <strong> </strong>fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.subjectخصوصیات ارگانولپتیکیfa_IR
dc.subjectپاستای سبوسدارfa_IR
dc.subjectفیبرfa_IR
dc.subjectکیفیتfa_IR
dc.titleویژگی‏های کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.department1 دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورfa_IR
dc.contributor.department2 دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.department3 استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage11


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد