دوره 25, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
فعالسازی اسیدی خاک رس سپیولیت به منظور رنگبری روغنهای خوراکی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
تاثیر پوششهای صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگیهای ماست میوهای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تأثیر بهبود دهندههای طعم بر ویژگیهای حسی آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز –اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگیهای فیزیکی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
تأثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
تأثیر نوع مادهی بستهبندی بر ویژگیهای فیریکوشیمیایی پستهی برشته (واریتهی اوحدی)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
مدلسازی چروکیدگی طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)
-
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و تعیین کمی و کیفی ترکیبات فنولیک روغن بذر کنگر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2016-02-20)



