مرور دوره 26, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 50
| موضوع |
|---|
| اسانس بالنگ [1] |
| اسیدهای چرب [1] |
| الگوریتم ژنتیک [1] |
| آغازگر تولید کننده EPS [1] |
| بارمیکروبی [1] |
| بستهبندی MAP [1] |
| بستهبندی وکیوم [1] |
| ترکیبات فنلی [1] |
| جایگزین چربی [1] |
| خشک کردن اسمزی [1] |
| خشککن لایهنازک [1] |
| خصوصیات حسی [1] |
| خواص رنگی [1] |
| دانه انار [1] |
| روغن سویا [1] |
| زردآلو [1] |
| سرخ کردن [1] |
| سینتیک [1] |
| شبکه عصبی [1] |
| شربت غلیظ چغندر قند [1] |



