مرور دوره 21, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
تاثیر میکروکریستالین سلولز به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر کم چرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)
-
مطالعه خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی دو رقم انار تجاری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)
-
ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس¬های روغنی گیاهان موسیر (Allium ascalonicum) و بادیان رومی(Pimpinella anisum) علیه لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید آب نمکی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)
-
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم و آرد جو بدون پوشینه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)
-
جداسازی پوسته از مغز گردو و دسته¬بندی مغز بر اساس رنگ با استفاده از گشتاورهای تغییرناپذیر تصویر، شبکه عصبی مصنوعی و روش آنالیز تشخیصی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)
-
غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگی¬های آرد و خواص رئولوژیکی خمیر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)
-
اثرات اشعه گاما و پوشش خوراکی کیتوزان بر روی ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت مرغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)
-
بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه¬های بومی ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2011-11-22)



