نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکاوه, محمدfa_IR
dc.contributor.authorجهان بخشی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorعسکری اصلی ارده, عزت الهfa_IR
dc.contributor.authorایمانیان, کمالfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T09:44:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T09:44:31Z
dc.date.available1399-07-09T09:44:31Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T09:44:31Z
dc.date.issued2019-01-21en_US
dc.date.issued1397-11-01fa_IR
dc.date.submitted2018-06-20en_US
dc.date.submitted1397-03-30fa_IR
dc.identifier.citationکاوه, محمد, جهان بخشی, احمد, عسکری اصلی ارده, عزت اله, ایمانیان, کمال. (1397). خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت. فناوری‌های نوین غذایی, 6(2), 233-245. doi: 10.22104/jift.2018.2985.1727fa_IR
dc.identifier.issn2476-4787
dc.identifier.issn2476-4795
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22104/jift.2018.2985.1727
dc.identifier.urihttp://jift.irost.ir/article_710.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/367770
dc.description.abstractهدف از این پژوهش، بدست آوردن خواص ترمودینامیکی خشک‌کردن لیموترش تحت تاثیر پیش تیمار فراصوت در یک خشک‌کن هوای گرم می‌باشد. فرآیند خشک‌کردن در سه سطح دمایی (40، 55 و 70 درجه سلسیوس)، یک سطح سرعت هوای ورودی 1 متر بر ثانیه و چهار سطح زمان پیش تیمار فراصوت (شاهد، 10، 20 و 40 دقیقه) صورت گرفت. از 14 مدل ریاضی خشک‌کردن جهت پیش‌بینی نسبت رطوبت لیموترش استفاده شد. نتایج نشان داد با افزایش دمای هوای ورودی و زمان اعمال توان فراصوت، زمان خشک‌کردن کاهش پیدا کرد. بهترین مدل برای پیش‌بینی خشک‌کردن لیموترش مدل میدیلی و همکاران انتخاب شد. استفاده از پیش‌تیمار فراصوت در دماهای مختلف منجر به افزایش قابل توجهی در مقدار ضریب پخش موثر رطوبت از 11-10×04/5 تا 10-10×00/2 مترمربع برثانیه شد. انرژی فعال‌سازی برای لیموترش در محدوده‌ی 93/34 تا 97/42 کیلو ژول بر مول بدست آمد. همچنین مقدار انرژی مصرفی ویژه برای خشک‌کردن لیموترش (39/47 تا 46/240 کیلو وات ساعت بر کیلوگرم) ثبت شد.fa_IR
dc.format.extent1242
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانfa_IR
dc.publisherIranian Research Organization for Science and Tecgnologyen_US
dc.relation.ispartofفناوری‌های نوین غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofInnovative Food Technologiesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22104/jift.2018.2985.1727
dc.subjectلیموترشfa_IR
dc.subjectخشک‌کردنfa_IR
dc.subjectفراصوتfa_IR
dc.subjectضریب پخش رطوبت موثرfa_IR
dc.subjectانرژی مصرفیfa_IR
dc.subjectعلوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.titleخشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکترا، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکترا، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکترا، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.fa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue2
dc.citation.spage233
dc.citation.epage245
nlai.contributor.orcid0000-0003-1944-3090


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد