بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار
(ندگان)پدیدآور
وطن خواه لطف آبادی, شهرزادمرتضوی, سید علییگانه زاد, سمیراصادقیان, علیرضانوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این پژوهش ریزپوشانی د-لیمونن با پوشش مقاوم صمغ عربی و مالتودکسترین جهت تهیه نبات طعمدار بود. بدینمنظور امولسیونهای روغن در آب با غلظتهای 10 و 20% تهیه گردید و خصوصیات آنها شامل اندازه ذرات و پایداری مورد بررسی قرار گرفت؛ سپس امولسیونها با استفاده از فرایند خشککردن پاششی ریزپوشانی گردیده و ویژگیهای آن نظیر مقدار ماده مؤثره سطحی، مقدار ماده مؤثره داخل کپسول، راندمان ریزپوشانی، سرعت رهایش و ساختار میکروسکوپی ریزکپسولها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد نوع و غلظت دیواره دارای اثر معنی داری بر روی فاکتورهای مورد بررسی بوده است (05/0p
کلید واژگان
ریزپوشانینبات
د-لیمونن
خشککردن پاششی
ریز کپسول
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2018-01-211396-11-01
ناشر
ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکتری، صنایع غذایی، پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهداستاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران
استادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
استادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
شاپا
2476-47872476-4795




