• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فناوری‌های نوین غذایی
    • دوره 4, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فناوری‌های نوین غذایی
    • دوره 4, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون

    (ندگان)پدیدآور
    اکبری, مهدیهصادقی ماهونک, علیرضاقربانی, محمدکاشانی نژاد, مهدیسرابندی, خشایار
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    768.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این تحقیق اثر فرایند ‌هم‌تبلوری و غلظت‌های مختلف عصاره بر خواص شیمی‌- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون ارزیابی شد. بازده‌ی فرایند، ظرفیت بارگیری، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ویژگی‌های فراورده‌ی هم‌متبلور (رطوبت، فعالیت آبی، چگالی توده و ضربه، انحلال‌پذیری، جذب رطوبت) و نیز ویژگی‌های جریان‌پذیری پودرهای حاصل (شاخص تراکم‌پذیری، نسبت هاسنر و زاویه ریپوز) مورد ارزیابی قرار گرفت. در این بررسی بیشترین ظرفیت بارگیری به میزان 178/1 میلی‌گرم اسیدگالیک به ازای یک گرم پودر برای فراورده‌ی هم‌متبلور حاوی عصاره‌ی %10 برگ زیتون بدست آمد، علاوه بر این، بازده ریزپوشانی ترکیبات فنولی عصاره برگ زیتون با این روش حدود 89% بود. خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ی برگ زیتون طی فرایند هم‌تبلوری در برابر مهار رادیکال آزاد DPPH حفظ شد. تفاوت در اندازه‌ی ذرات فراورده‌ی هم‌متبلور تولیدی می‌تواند ویژگی‌های جریان‌پذیری محصول نهایی را به گونه‌ای معنی‌دار (05/0>P) تحت تاثیر قرار دهد. به طور کلی مقادیر فعالیت آبی، درصد رطوبت، ویژگی‌های جریان‌پذیری و جذب رطوبت محصولات تولیدی، حاکی از کارامد بودن این روش در تولید پودرهایی با ویژگی‌های شیمی‌-‌ فیزیکی و جریان‌پذیری مناسب با پایداری بالا می‌باشد.
    کلید واژگان
    آنتی‌اکسیدان
    جریان‌پذیری
    زیست‌فعال
    شیمی- فیزیکی
    هم‌تبلوری
    شیمی مواد غذایی

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2016-10-22
    1395-08-01
    ناشر
    ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان
    Iranian Research Organization for Science and Tecgnology
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی کارشناسی ارشد، شیمی مواد غذایی، دانشکده ی علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گروه علوم و صنایع غذایی
    دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    استاد دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    دانشجوی دکترا گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

    شاپا
    2476-4787
    2476-4795
    URI
    https://dx.doi.org/10.22104/jift.2016.332
    http://jift.irost.ir/article_332.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/367630

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب