دوره 6, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)سه روش خشک کردن خورشیدی، آفتابی و سایه جهت کاهش رطوبت نعناع فلفلی از 87%~ تا 7%~ (بر مبنای تر) مطالعه گردید. در حالیکه افزایش دمای (∆T) هوای محیط در روش آفتابی در اثر جذب انرژی روزانه خورشید (با شدت 2m/W 957=Iave) به ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)در این پژوهش ریزپوشانی ترکیبات پلیفنولی عصاره بهارنارنج با هدف ارائه راهحل برای بهبود پایداری و محافظت از آنها در برابر اکسیداسیون، نور، رطوبت و دما مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور یک دستگاه خشککن پاششی آزمایشگاهی ...
-
تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)حرارت دهی یکی از مهمترین روشهای مرسوم به منظور دسترسی به اهداف گوناگون در فرآوری مواد غذایی است. از مشکلات اصلی تیمارهای حرارتی، وجود نقاط سرد و گرم و به عبارت دیگر عدم توزیع یکنواخت حرارت در محصول میباشد. هدف از پژوهش ...
-
به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)چای یکی از محصولات استراتژیک شمال ایران به شمار می رود. چای تولید شده در کارخانجات چایسازی، تحت تاثیر عوامل مختلفی نظیر شرایط آب و هوایی در دوره رشد، خاک، زمان برداشت، و همچنین روش های فراوری و آماده سازی، دارای کیفیت های ...
-
بهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)بهینهسازی کنترل تخمیر با عملکرد مناسب خمیرترش سبوس برنج در توسعه و ارزش تغذیهای و عملگرایی نان حجیم به منظور ایجاد جایگزینهای مناسب برای افزودنیهای نانوایی، روز به روز در حال افزایش است. در این پژوهش پس از جداسازی ...
-
تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)دانه کینوآ به دلیل دارا بودن خواص عملکردی متنوع، ارزش تغذیهای بالا و ویژگی فاقد گلوتن بودن نسبت به سایر دانههای پروتئینی در سالهای اخیر توجه پژوهشگران زیادی را به خود جلب کردهاست. پروتئین کینوآ میتواند به عنوان یک ...
-
امکانسنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانهای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)یکی از نگرانیهای مهم در حوزه ایمنی غذایی وقوع تقلب گسترده در تولید مواد غذایی است که ضرورت توسعه ابزارهای سریع و دقیق تشخیصی برای این منظور را بیش از پیش ایجاب میکند. در این مطالعه یک حسگر رزوناتور استوانهای که در مطالعات ...
-
تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)در این مقاله، اثر صمغ های کربوکسی متیل سلولز، صمغ کنجاک و صمغ دانه مرو و مخلوط آنها بر خصوصیات رئولوژیکی دینامیک ماست فوری شتر مورد ارزیابی قرار گرفت و سپس این خصوصیات با استفاده از مدلهای به دست آمده از طرح مخلوط با استفاده ...
-
تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-04-21)در این پژوهش با کمک آزمون غیر مخرب سیتیاسکن به بررسی ارتباط بین خواص فیزیکی گلابی و دوره انبارداری با مقدار کبودی در اثر نیروی بارگذاری پرداختهشده است. قبل از بارگذاری و انبارداری تعداد 50 گلابی با استفاده از سیتیاسکن ...