مرور دوره 5, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 54
| موضوع |
|---|
| L*a*b* [1] |
| اسانس [1] |
| اسانس بنه [1] |
| استخراج [1] |
| استخراج اجزاء غذایی [1] |
| آنتوسیانین مونومری [1] |
| آگار [1] |
| برآورد [1] |
| برنج نیمجوش [1] |
| بسته بندی مواد غذایی [1] |
| تخمیر حالت جامد [1] |
| ترکیبات فنولی [1] |
| تشکیل ژل سرد [1] |
| حلال به کمک امواج فراصوت [1] |
| حلال متلاطم [1] |
| خشک کن [1] |
| خشککن بستر شناور ارتعاشی [1] |
| خشککن هیبریدی [1] |
| روششناسی سطح پاسخ [1] |
| روغن گردو [1] |



