مرور دوره 4, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 36
| موضوع |
|---|
| اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [1] |
| استخراج اجزاء غذایی [1] |
| آبگیری اسمزی [1] |
| اکسیداسیون [1] |
| بتاکاروتن [1] |
| بسته بندی فعال [1] |
| بسته بندی مواد غذایی [1] |
| تازگی شیر [1] |
| حسگر خازنی [1] |
| خشک کردن [1] |
| خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته [1] |
| خواص حرارتی و نوری [1] |
| درخت تصمیم [1] |
| درصد ترک خوردگی [1] |
| ذرت [1] |
| رنگ سنجی [1] |
| روغن زیتون [1] |
| شبکه عصبی مصنوعی [1] |
| طیفنگاری توان دیالکتریک [1] |
| فناوری های نوین [2] |



