نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمعصومی, امین‌الهfa_IR
dc.contributor.authorرضایی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorصادقی, مرتضیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:53:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:53:54Z
dc.date.available1399-07-09T08:53:54Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:53:54Z
dc.date.issued2012-02-20en_US
dc.date.issued1390-12-01fa_IR
dc.date.submitted2010-01-25en_US
dc.date.submitted1388-11-05fa_IR
dc.identifier.citationمعصومی, امین‌اله, رضایی, حسین, صادقی, مرتضی. (1390). اثر دستگاه پف‌ساز یونجه بر سرعت خشک شدن، تلفات ریزش، و پارامترهای کیفی یونجه در عملیات برداشت. تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی, 12(4), 103-114. doi: 10.22092/aridse.2012.102280fa_IR
dc.identifier.issn2476-4000
dc.identifier.issn2476-4019
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/aridse.2012.102280
dc.identifier.urihttp://idser.aeri.ir/article_102280.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/350713
dc.description.abstractدر تحقیق حاضر، عملکرد دستگاه پف‌ساز طراحی و ساخته شده، در مقایسه با سایر روش‌های مرسوم در برداشت یونجه به روش خشک شدنی، ارزیابی شد.  پارامترهای مورد ارزیابی شامل تأثیر روش­های مختلف بر سرعت خشک شدن، تلفات ریزش، و کیفیت یونجه برداشت شده بود.  یونجه با یک دستگاه دروگر- ساقه­کوب<sup>1</sup> خودرو درو شد.  آزمایش‌ها در قالب طرح آزمایشی بلوک‌های کامل تصادفی با سه تیمار (پف‌سازی یونجه درو شده با دستگاه پف‌ساز، شانه‌زنی، و بدون جا‌به‌جا شدن یونجة درو شده) و در چهار تکرار اجرا شد.  رطوبت نمونه­ها بلافاصله پس از درو در حدود 70 و رطوبت زمان بسته­بندی 20 درصد بر پایه تر به دست آمد.  رطوبت تیمارها در بازه­های زمانی 3 ساعت پس از چیده شدن اندازه­گیری شد.  مقادیر به دست آمده بر مدل نمایی معروف خشک شدن  برازش شد و ضریب خشک شدن در شرایط مختلف به دست آمد.  نتایج سینتیک خشک شدن نشان داد که سرعت خشک شدن یونجة شانه زده شده و عمل آوری شده با دستگاه پف‌ساز نسبت به یونجه دست نخورده بیشتر است به طوری که حداقل یک روز عملیات بسته‌بندی را جلو می‌اندازد.  مقدار متوسط ثابت خشک شدن در روز اول پس از شانه زدن و جابه­جایی برای تیمارهای شانه­کن، دستگاه پف­ساز، و دروگر- ساقه­کوب بدون جابه­جایی به ترتیب برابر با 068/0، 068/0، و 043/0 و در روز دوم به ترتیب 087/0، 064/0، و 06/0 به دست آمد.  تجزیة واریانس داده‌های حاصل از آزمایش برای تعیین مقدار ریزش، درصد پروتئین و وزن مادة خشک نشان داد که تأثیر تیمارها بر متغیرهای اندازه­گیری شده معنی‌دار نیست.fa_IR
dc.format.extent831
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیfa_IR
dc.publisherAgricultural Engineering Research Instituteen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشیfa_IR
dc.relation.ispartofIrrigation and Drainage Structures Engineering Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/aridse.2012.102280
dc.subjectثابت خشک شدنfa_IR
dc.subjectدروگر- ساقه‌کوبfa_IR
dc.subjectشانه‌زنfa_IR
dc.titleاثر دستگاه پف‌ساز یونجه بر سرعت خشک شدن، تلفات ریزش، و پارامترهای کیفی یونجه در عملیات برداشتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه ماشین‌های کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی سابق گروه ماشین‌های کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه ماشین‌های کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهانfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue4
dc.citation.spage103
dc.citation.epage114


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد