دوره 12, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
منحنیهای هم دمای دفع و جذب رطوبت گل گیاه علف چای Hypericum perforatum L.
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2012-02-20)علف چای Hypericum perforatum L. یکی از گیاهان دارویی است که مهمترین ویژگی گونههای ایرانی آن، بالا بودن درصد هیپریسین در برگ و گلهای آن است. منحنیهای هم دما، رابطه تعادلی بین فعالیت آبی و مقدار رطوبت محصول در ...
-
بررسی کاربرد نانوکامپوزیتهای پلیاتیلن سبک – خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2012-02-20)نان بربری یکی از نانهای مسطح رایج در ایران است که زمان ماندگاری نسبتاً پایینی دارد. در این پژوهش تأثیر نانوکامپوزیتهای پلیاتیلن سبک- خاک رس با غلظتهای مختلف نانوذرات رس جهت بستهبندی و نگهداری نان در شرایط متفاوت از ...
-
تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2012-02-20)بهمنظور طراحی تجهیزات نگهداری وانبارداری میوة انار، گرمای ویژه و هدایت گرمایی قسمتهای مختلف (پوست،پی،دانه و هسته) انار (رقم آلک) در گسترة رطوبتی 2/34 درصدتا 1/80 درصد (بر پایة تر) وچهار دمای (13،8،3، و 18) درجه سلسیوس ...
-
بررسی تأثیر مدیریتهای زراعی و آبیاری در بهبود کارایی مصرف آب ذرت (مطالعه موردی شبکه آبیاری دز)
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2012-02-20)در مناطق خشک ونیمه خشک که محدودیت منابع آبی وجود دارد، کشاورزان باید شیوهای از مدیریت را برگزینند که با آب کمتر محصول بیشتری تولید کنند. هدف از این مطالعه، کاهش تلفات آب آبیاری و افزایش کارایی مصرف آب (WP) سه هیبرید ذرت ...
-
بیلان آب خاک و عملکرد محصول گندم با استفاده از مدل شبیهسازی AquaCrop (مطاله موردی در شبکه آبیاری آبشار اصفهان)
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2012-02-20)محدودیت منابع آب، نبود برنامهریزی آبیاری، و استفاده نامطلوب و غیر اقتصادی از آب عامل اصلی محدود کننده توسعۀ کشاورزی و افزایش تولیدات غذایی در ایران است. در استفاده بهینه از منابع آب موضوعاتی متفاوت وجود دارد که در ...



