مرور دوره 10, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار

  • بررسی اثرات تیمارهای حرارتی و برودتی به‌منظور ضدعفونی دو رقم خرمای پیارم و زاهدی 

    محمدپور, ایران؛ کرمپور, فرزاد (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2009-08-23)
    به منظور کاهش میزان آلودگی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای زاهدی و پیارم از روش­های حرارت دهی (دماهای 50، 60، و 70 درجه سانتی‌گراد به مدت 1 و 2 ساعت در رطوبت نسبی 80-75 درصد) و برودت­دهی (5-  و 0 درجة سانتی‌گراد به­ مدت ...

  • اثر روش‌ کاشت و مقدار بذر بر عملکرد کلزا در اراضی لب‌شور 

    دهقان, الیاس؛ راهنما, عبدالامیر (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2009-08-23)
    شوری خاک از مشکلات بزرگدر جنوب خوزستان است.  این پژوهش طی دو سال 86-1384در ایستگاه تحقیقات کشاورزی شاوور واقع در شمال اهواز، در یک خاک رسی- سیلتی با شوری 8 دسی‌زیمنس بر متر به صورت کرت‌‌های خرد شده در قالب طرح بلوک‌‌های ...

  • بررسی جذب کادمیوم از محیط ریشه و تجمع آن در اندام‌های مختلف محصولات جالیزی رایج ایران 

    یارقلی, بهمن؛ عباسی, فریبرز؛ لیاقت, عبدالمجید (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2009-08-23)
    آلودگی محیط زیست با فلزات سنگین یک مشکل جهانی در حال گسترش است.  فلزات سنگین عمدتاً در لایة سطحی خاک رسوب می­کنند و در دراز مدت با افزایش غلظت آنها در خاک جذب گیاهان می­شوند و در اندام­های مختلف آنها تجمع پیدا می‌کنند.  ...

  • معرفی روش جدید استفاده از آهک به‌منظور اصلاح ویژگی‌های مکانیکی خاک و ارزیابی آن 

    داودی, محمد هادی؛ آستانه, فرید؛ الوندکوهی, حمید (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2009-08-23)
    استفاده از آهک به صورت دوغاب غلیظ یا پودر خشک به منظور اصلاح خاک از قرن‌ها پیش شناخته شده و در پروژه‌های عمرانی به‌‌کار گرفته ‌شده است.  مقاله حاضر روشی جدید برای افزایش آهک به خاک در پروژه‌هایی معرفی می­کند که به هر دلیل ...

  • تعیین حجم و جرم لیمو با استفاده از سیستم ماشین بینایی 

    خجسته‌نژند, مصطفی؛ امید, محمود؛ طباطبایی‌فر, احمد (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2009-08-23)
    خواص فیزیکی محصولات کشاورزی از مهمترین پارامترهای طراحی سیستم‌های بسته‌بندی، فراوری، انتقال، و درجه‌بندی هستند.  در میان این خواص حجم، جرم، سطح تصویر شده، و مرکز ثقل محصولات از عوامل مهم در سیستم‌های سایز‌بندی هستند.  در ...

  • شبیه‌سازی سیستم‌های زهکش زیرزمینی در شرایط غیر ماندگار، با استفاده از تکنیک تحلیل پویایی سیستم 

    نوذری, حامد؛ لیاقت, عبدالمجید؛ خیاط خلقی, مجید؛ صدیقی, عسگر (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2009-08-23)
    روش تحلیل پویایی سیستم یکی از روش‌های شبیه­سازی است که به صورت شی‌گرا و مبتنی بر روابط بازخورد است.  این روش علاوه بر تشریح پویایی سیستم‌های پیچیده، می‌‌تواند قابلیت مدل‌سازی ساده و راحت را برای کاربر ایجاد کند و به عنوان ...