اثر مولتیآنزیم بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای مختلف جیره در شترمرغهای اهلی آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) 14 ماهه
(ندگان)پدیدآور
حاج خدادادی, ایمانقاسمی, حسینعلیخدائی مطلق, مهدیخلت آبادی فراهانی, امیر حسینمرادی, محمد حسیننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق عملکرد، قابلیت هضم اجزای مختلف خوراک در جیرههای با و بدون آنزیم در شترمرغهای اهلی آفریقایی در 14 ماهگی مطالعه شده است. سه تیمار آزمایشی عبارتاند از جیرة پایه، جیرة پایه همراه با 350/0 گرم در کیلوگرم آنزیم و جیرة پایه همراه با 700/0گرم در کیلوگرم آنزیم. آزمایش در قالب طرح کاملاًً تصادفی با 6 تکرار (6 پرنده) برای هر تیمار و در کل با تعداد 18 قطعه شترمرغ ماده انجام گرفت. در این تحقیق اثر آنزیم بر افزایش وزن روزانه و نهایی شترمرغها معنادار بود (05/0
کلید واژگان
شترمرغعملکرد
قابلیت هضم
مولتی آنزیم
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2015-06-221394-04-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
استادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراکاستادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
استادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
استادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
استادیاران گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
شاپا
2008-47732423-7949




