نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحاج خدادادی, ایمانfa_IR
dc.contributor.authorقاسمی, حسینعلیfa_IR
dc.contributor.authorخدائی مطلق, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorخلت آبادی فراهانی, امیر حسینfa_IR
dc.contributor.authorمرادی, محمد حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:33:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:33:44Z
dc.date.available1399-07-09T08:33:44Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:33:44Z
dc.date.issued2015-06-22en_US
dc.date.issued1394-04-01fa_IR
dc.date.submitted2014-09-07en_US
dc.date.submitted1393-06-16fa_IR
dc.identifier.citationحاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, خدائی مطلق, مهدی, خلت آبادی فراهانی, امیر حسین, مرادی, محمد حسین. (1394). اثر مولتی‌‌آنزیم بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای مختلف جیره در شترمرغ‌های اهلی آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) 14 ماهه. علوم دامی ایران, 46(2), 211-222. doi: 10.22059/ijas.2015.55986fa_IR
dc.identifier.issn2008-4773
dc.identifier.issn2423-7949
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2015.55986
dc.identifier.urihttps://ijas.ut.ac.ir/article_55986.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343870
dc.description.abstractدر این تحقیق عملکرد، قابلیت هضم اجزای مختلف خوراک در جیره‌‌های با و بدون آنزیم در شترمرغ‌های اهلی آفریقایی در 14 ماهگی مطالعه شده است. سه تیمار آزمایشی عبارت‌اند از جیرة پایه، جیرة پایه همراه با 350/0 گرم در کیلوگرم آنزیم و جیرة پایه همراه با 700/0گرم در کیلوگرم آنزیم. آزمایش در قالب طرح کاملاًً تصادفی با 6 تکرار (6 پرنده) برای هر تیمار و در کل با تعداد 18 قطعه شترمرغ ماده انجام گرفت. در این تحقیق اثر آنزیم بر افزایش وزن روزانه و نهایی شترمرغ‌ها معنا‌‌دار بود (05/0<P). تیمار جیرة پایه همراه با700/0گرم در کیلوگرم آنزیم دارای بهینه‌‌ترین ضریب تبدیل خوراک بود که تفاوت معنا‌‌داری با تیمار شاهد داشت. تفاوت معنا‌‌داری (05/0 P<) در میانگین خوراک مصرفی بین تیمار جیرة پایه با تیمارهای حاوی سطوح مختلف آنزیم وجود داشت. همچنین اثر آنزیم بر قابلیت هضم انرژی خام، چربی خام، مادة خشک، مادة آلی و پروتئین خام جیره در شترمرغ‌های 14 ماهه معنا‌‌دار بود (05/0P<). در این تحقیق اثر استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم فیبرخام، الیاف نامحلول در شویندة خنثی، الیاف نامحلول در شویندة اسیدی جیره معنا‌‌دار بود (05/0 P<). سطح 700/0 گرم در کیلوگرم از آنزیم به بهبود صفات عملکردی، مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک و افزایش ضرایب قابلیت هضم مواد مغذی جیره در شترمرغ‌های 14 ماهه منجر شد.fa_IR
dc.format.extent515
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم دامی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of animal Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2015.55986
dc.subjectشترمرغfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectقابلیت هضمfa_IR
dc.subjectمولتی آنزیمfa_IR
dc.titleاثر مولتی‌‌آنزیم بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای مختلف جیره در شترمرغ‌های اهلی آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) 14 ماههfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراکfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراکfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراکfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراکfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیاران گروه علوم دامی دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراکfa_IR
dc.citation.volume46
dc.citation.issue2
dc.citation.spage211
dc.citation.epage222
nlai.contributor.orcid0000-0002-6061-7868
nlai.contributor.orcid0000-0003-4616-7597
nlai.contributor.orcid0000-0002-1281-7152


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد