نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلی اکبر پور, حمیدرضاfa_IR
dc.contributor.authorکامیاب, عبدالرضاfa_IR
dc.contributor.authorقدرت نما, احمدfa_IR
dc.contributor.authorقوجق, دردیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:33:29Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:33:30Z
dc.date.available1399-07-09T08:33:29Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:33:30Z
dc.date.issued2009-02-19en_US
dc.date.issued1387-12-01fa_IR
dc.identifier.citationعلی اکبر پور, حمیدرضا, کامیاب, عبدالرضا, قدرت نما, احمد, قوجق, دردی. (1387). مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. علوم دامی ایران, 39(1)fa_IR
dc.identifier.issn2008-4773
dc.identifier.issn2423-7949
dc.identifier.urihttps://ijas.ut.ac.ir/article_20701.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343795
dc.description.abstractدر این آزمایش اثر سه سطح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بطور متوسط در مقادیر250، 183 و 114 میلی اکی والان برکیلوگرم روی عملکرد جوجه‌های گوشتی مورد آزمون قرار گرفت. این بررسی با 486 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه آرین در یک طرح بلوک تصادفی در3 تکرار به انجام رسید. در هر تکرار 54 قطعه جوجه لحاظ گردید. جیره‌های غذائی بطور آزاد درسه مرحله تغذیه ای وطی 42 روز در اختیار جوجه ها قرار داده شد و در پایان هر مرحله تغذیه‌ای نیزمیزان سدیم، پتاسیم وکلرخون و همچنین درپایان 42روزگی میزان خاکستر استخوان ساق پا درگروه های آزمایشی بررسی گردید. دراین آزمایش هنگام مرحله آغازین پرورش با افزایش تعادل الکترولیتی جیره مصرف خوراک و میزان رشد بطور معنی داری کاهش یافت (P<0.05) و پس از آن درمراحل رشد و پایانی با افزایش تعادل الکترولیتی جیره تفاوت معنی‌داری در عملکرد جوجه‌ها مشاهده نگردید (P>0.05 ). در هر سه مرحله تغذیه‌ای با افزایش تعادل الکترولیتی جیره میزان سدیم وکلرخون بترتیب افزایش وکاهش یافتند ولی تغییرات قابل ملاحظه ای در غلظت پتاسیم خون گروه‌های آزمایشی مشاهده نشد.همچنین بر اساس نتایج تفاوت معنی داری درمیزان خاکستر استخوان پا درگروه‌های موردآزمایش مشاهده نشد (P>0.05 ) وافزایش تعادل الکترولیتی جیره تاثیری در شیوع سندرم آسیت و دیسکندروپلازیای استخوان درشت نی نداشت. نتایج این آزمایش نشان می‌دهد تغییر تعادل الکترولیتی جیره بطور میانگین در دامنه 114 تا 250 میلی اکی والان برکیلوگرم جیره اثر معنی‌داری بر عملکردجوجه های گوشتی در پایان 42 روزگی ندارد.fa_IR
dc.format.extent117
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم دامی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of animal Scienceen_US
dc.subjectتعادل الکترولیتی جیرهfa_IR
dc.subjectجوجه های گوشتیfa_IR
dc.subjectمقایسهfa_IR
dc.titleمقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume39
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد