مرور دوره 39, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
-
بررسی چندشکلی تعدادی از جایگاههای ریزماهواره ای دونوکلئوتیدی (dinucleotide) در بلدرچین ژاپنی (Coturnix Japonica)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)در این تحقیق به بررسی چگونگی تکثیر و چندشکلی در هشت جایگاه ریزماهواره ای دو نوکلئوتیدی که برای بلدرچین ژاپنی اختصاصی بودند پرداخته شد. آغازگرهای مورد نظر در 200 پرنده از ایستگاه تحقیقاتی بناب آزمایش شدند. نمونهها از چهار ...
-
اثرات سطوح مختلف تفاله چغندرقند به عنوان منبع الیاف غیرعلوفهای بر روی عملکردگاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)تعداد 24 راس گاو هلشتاین سه بار یا بیشتر زایش کرده و در اوایل دوره شیردهی با میانگین فاصله از زایش 2/20 ± 59 روز و با میانگین وزن 5/40 ± 615 کیلوگرم در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی برای بررسی اثرات سطوح مختلف تفاله چغندر ...
-
مقایسه اثر سطوح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد جوجههای گوشتی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)در این آزمایش اثر سه سطح متفاوت تعادل الکترولیتی جیره بطور متوسط در مقادیر250، 183 و 114 میلی اکی والان برکیلوگرم روی عملکرد جوجههای گوشتی مورد آزمون قرار گرفت. این بررسی با 486 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه آرین در یک طرح ...
-
اثر تزریق عصاره برگ زیتون به تخممرغ برعملکرد جوجههای گوشتی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)در این تحقیق اثر تزریق عصاره برگ زیتون در تخممرغ مادر گوشتی به عنوان یک آنتیبیوتیک محرک رشد روی درصد جوجه درآوری، وزن جوجه یکروزه، افزایش وزن جوجههای تولیدی در دورههای آغازین، پایانی و کل دوره، ضریب تبدیل غذایی، ...
-
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله کلزا بجای کنجاله سویا با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد مرغهای تخمگذار
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا با و بدون آنزیم فیتاز آزمایشی با استفاده از تعداد 288 قطعه مرغ تخمگذار سویه های لاین W36در سن 60هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی بصورت فاکتوریل (6×3 ) و با 4 تکرار انجام شد. عوامل ...
-
اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم رودهای پروتئین کنجاله منداب
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)به منظور تعیین اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیهپذیری ماده خشک و پروتئین خام و تعیین نوع پروتئین قابل تجزیه کنجاله منداب فرآیند شده با دزهای صفر، 25، 50 و 75 کیلوگری (Kilogray) پرتو گاما درشکمبه گاو، آزمایشی با تلفیق روش کیسه ...
-
روند هم خونی در جمعیت گاوهای هلشتاین ایران
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)در این بررسی، از شجره 382831 گاو نر و ماده هلشتاین ایران، که طی سال های 1346 تا 1378 توسط مرکز اصلاح نژاد دام کشور از گلههای مختلف ثبت مشخصات و جمع آوری شده بود، برای محاسبه ضریب هم خونی استفاده شد. میانگین ضریب هم خونی ...
-
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید مثل ترکیبی در میش نژاد بلوچی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)در این مطالعه از رکوردهای 2593 میش جمع آوری شده در ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند بلوچی عباس آباد مشهد برای برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت مجموع وزن شیر گیری برههای حاصل از هر میش تحت آمیزش (TWW/EJ) در زایشهای مختلف ...
-
تاثیر استفاده از جیره های غذایی مکمل گرده حاوی گلوتن ذرت ، کنجاله سویا و مخمر نانوایی بر روی درصد پروتئین، چربی و وزن بدن کارگران زنبور عسل
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)در تغذیه زنبورعسل مواد غذائی پروتئیندار مانند انواع دانه سویا، انواع گلوتن، انواع مخمر، انواع کنجاله دانه های روغنی، پودر شیر و تخم مرغ و ... را به عنوان جایگزین گرده مصرف میکنند ولیکن اثرات و هضم این مواد هنوز کاملاٌ ...
-
ارزیابی پلیمورفیسم ژنتیکی گله اصلاحی گوسفند افشاری با هدف وارد نمودن ژن FecB
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)هدف از این تحقیق انجام بررسی مقدماتی و امکان سنجی اجرای پروژه وارد نمودن ژن چند قلوزائی FecB به گوسفند افشاری می باشد. در این راستا تست مستقیم DNA به روش PCR-RFLP برای تشخیص وجود احتمالی آلل مسئول در پدیده چند قلوزایی در ...
-
تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)تاثیر شوری آب و بتائین با استفاده از طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل روی عملکرد رشد 576 قطعه جوجه گوشتی نر، در یک دوره 6 هفته ای آزمایش شد. سه سطح کلرورسدیم (0، 1000 و 2000 میلی گرم در لیتر) و چهار سطح بتائین ( 000/0، ...



