دوره 45, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
اثر سطوح مختلف کود مرغی عملآوریشده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیتهای شکمبه و خون برههای نر مغانی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و نه تکرار روی 36 رأس برة نر مغانی انجام گرفت که در آن چهار جیرة غذایی حاوی سطوح صفر (شاهد)، 7، 14 و 21 درصد کود مرغی فراوریشده، آزمایش شد. نتایج نشان داد که مصرف سطوح ...
 
- 
تأثیر تغذیة پیوگلیتازون بر تخمکریزی و برخی بیماریهای پس از زایش در گاوهای هولشتن (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)هدف این پژوهش بررسی اثر پیوگلیتازون بر کنش تخمدان و کاهش برخی بیماریهای پس از زایش در گاوهای هولشتن بود. تعداد هشتاد گاو شیری هولشتن بهصورت تصادفی در چهار گروه تیماری (20n=) با آرایش فاکتوریل 2×2 قرار گرفتند. تغذیة ...
 
- 
بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچینهای گوشتی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)به منظور بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر عملکرد بلدرچینهای گوشتی در مقایسه با آنتیبیوتیک، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار و 4 تکرار به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایشی شامل جیرة پایه بدون افزودنی خوراکی یا با ...
 
- 
اثر افزودن سطوح متفاوت سولفات روی به رقیقکنندة منی بر کیفیت اسپرم گاو پس از انجماد-ذوب (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)هدف از این پژوهش، مقایسة اثر افزودن سطوح متفاوت روی به رقیقکنندة منی بر ویژگیهای حیاتی اسپرم پس از انجماد در گاو بود. اسپرمگیری از چهار گاو نر هلشتاین هفتهای دو بار انجام شد و سپس نمونههای مناسب با هم مخلوط شدند. ...
 
- 
تأثیر سه نوع برگ گیاه اکالیپتوس بر تخمیرشکمبهای، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برونتنی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)در این مطالعه تأثیر سه سطح برگ اکالیپتوس (0، 65/28 و 31/57 میلیگرم) که به سه روش هوا، آون و برودت-خشک، خشک شده بودند، بر خصوصیات تخمیر شکمبة گوسفند به روش برونتنی و آزمون گاز بررسی شد. مقادیر گاز کل تولیدی و متان تولیدی، ...
 
- 
مطالعة تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة مرغان تخمگذار بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و لیپیدهای سرم (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)این آزمایش به منظور بررسی تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة غذایی مرغهای تخمگذار بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و لیپیدهای سرم اجرا شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار ...
 
- 
مطالعه مقایسهای قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده با بخار آب تحت فشار توسط قارچهای بیهوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-12-22)این مطالعه به منظور مقایسة قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده توسط قارچها و کل میکروارگانیسمهای شکمبة گاو و گاومیش انجام شد. قابلیت هضم مادة خشک (DM)، الیاف نامحلول در شویندة خنثی (NDF) و الیاف نامحلول در شویندة اسیدی ...
 



