• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی ایران
    • دوره 45, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی ایران
    • دوره 45, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی

    (ندگان)پدیدآور
    حاجی پورده بالایی, شیماافشارمنش, محسنسامی, مسعودخباززاده, حجت الله
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    458.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    به منظور بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر عملکرد بلدرچین‌های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار و 4 تکرار به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایشی شامل جیرة پایه بدون افزودنی خوراکی یا با 100 میلی‌گرم در کیلوگرم آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین و سطوح مختلف 1/0 و 2/0 درصد پودر و 100 و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم اسانس آویشن بودند. پارامترهای اندازه‌گیری‌شده شامل عملکرد، کیفیت گوشت، ریخت‌شناسی و میکروبیولوژی روده بودند. در 35-0 روزگی افزودن 1/0 درصد پودر آویشن و آنتی‌بیوتیک سبب افزایش وزن بدن شد. پودر و اسانس آویشن تیوباربیتوریک اسید، اُفت خونابه[1] و اُفت در نتیجة پخت[2] را کاهش و ظرفیت نگهداری آب را افزایش داد. بیشترین تعداد باکتری لاکتوباسیل در مقایسه با گروه شاهد، در گروه‌های تغذیه‌شده با آویشن (به جز 200 میلی‌گرم در کیلوگرم اسانس) و کمترین تعداد در تیمار دریافت‌کنندة آنتی‌بیوتیک مشاهده شد. کمترین تعداد باکتری‌های اشریشیاکلی مربوط به تیمار دریافت‌کنندة آنتی‌بیوتیک بود. بیشترین طول و عرض پرز و کمترین عمق کریپت در گروه تغذیه‌شده با آویشن (به جز 200 میلی‌گرم در کیلوگرم اسانس) مشاهده شد. در گروه آنتی‌بیوتیک علاوه بر طول و عرض پرزها، عمق کریپت نیز افزایش معناداری پیدا کرد. [1]. Dripping Loss [2]. Cooking Loss
    کلید واژگان
    آنتی‌بیوتیک
    پودر و اسانس آویشن
    ریخت‌شناسی روده
    میکروفلورای روده

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2014-12-22
    1393-10-01
    ناشر
    پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
    دانشیار، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
    دانشیار، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
    استادیار، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

    شاپا
    2008-4773
    2423-7949
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/ijas.2014.54356
    https://ijas.ut.ac.ir/article_54356.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343644

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب