دوره 45, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
برآورد روندهای ژنتیکی، محیطی و فنوتیپی طول عمر اقتصادی در میشهای لری بختیاری (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)در این تحقیق از 1802 رکورد طول عمر میش، جمعآوریشده در سالهای 1367 تا 1389 از گلة ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند لری بختیاری واقع در استان چهارمحال و بختیاری، برای برآورد روندهای ژنتیکی، محیطی و فنوتیپی صفت طول عمر ...
 
- 
اثر افزودن ال-گلوتامین به رقیقکنندة تریس بر انجماد اسپرم پوششدارشدة قوچ تالشی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)آزمایش بهمنظور بررسی اثر ال-گلوتامین بر انجماد اسپرم پوششدارشده با استفاده از چهار رأس قوچ انجام گرفت. منی با استفاده از واژن مصنوعی متصل به لولة حاوی تریس-فروکتوز- 15 درصد زردة تخممرغ جمعآوری شد. نمونهها تجمیع و ...
 
- 
تأثیر تغذیة سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی بر قابلیت هضم، تخمیر، جمعیت پروتوزوآیی و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)آزمایش به منظور بررسی تأثیر تغذیة سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی بر ابقای نیتروژن، تخمیر و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند انجام شد. برای تهیة سیلاژ، 100 کیلوگرم خارشتر با 20 کیلوگرم خرما 45 روز سیلو گردید. جیرههای آزمایشی ...
 
- 
اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خون در دورۀ انتقال در گاو هلشتاین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)هدف از آزمایش حاضر، ارزیابی تأثیر مصرف روغن ماهی در مقایسه با چربی اشباع پالم، بر سلامت پستان و عملکرد شیردهی در گاو هلشتاین بود. ده رأس گاو هلشتاین چندبارزاییده از شش هفته پیش از زایش تا 63 روز پس از آن مطالعه شدند. مقدار ...
 
- 
تأثیر ال-آرژنین بر رشد، رودۀ کوچک و سامانۀ ایمنی در جوجههای گوشتی در دورۀ آغازین پرورش (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)هدف از این پژوهش بررسی تأثیر سطوح بالای اسید آمینۀ ال-آرژنین در دورة آغازین پرورش بر عملکرد رشد، ریختشناسی روده و سامانۀ ایمنی در جوجة مرغهای گوشتی سویة راس بود. در این پژوهش 192 قطعه جوجهمرغ گوشتی 1روزه سویة راس در ...
 
- 
اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوسالههای نر پرواری تغذیهشده با جیرههای حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)به منظور بررسی اثر افزودن سطوح مختلف روغن ماهی و علوفة یونجه و ذرت سیلوشده بر عملکرد پروار و ترکیب و کیفیت لاشه و پروفایل اسیدهای چرب لاشة 36 گوسالة نر هلشتاین با میانگین وزن اولیة 61± 345 کیلوگرم در قالب طرح کاملاً تصادفی ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روشهای دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)هدف از این مطالعه، بررسی اثرات سطوح مختلف آمینو اسید و روشهای دسترسی به دان بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی بود. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و به روش فاکتوریل با سه روش دسترسی به دان و دو سطح اسیدآمینه انجام ...
 
- 
اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوریشده در جیرة غذایی بر عملکرد پرواری گوسالههای نر هلشتاین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-09-23)در این پژوهش، اثر جیرههای غذایی حاوی چهار سطح (صفر، 8، 16 و 24 درصد) کود مرغی فرآوریشده، با انرژی و پروتئین یکسان، بر عملکرد پرواری 60 رأس گوسالة نر هلشتاین با میانگین وزن زندة 9±309 کیلوگرم و سن حدود 9-8 ماه، در قالب ...
 



