افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه
(ندگان)پدیدآور
نوشاد, محمدحجتی, محمدعلیزاده, بهروزنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این پژوهش، تأثیر پوشش تهیه شده از موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه حاوی اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی گوشت گاو بررسی گردید.پوشش خوراکی بهطور معنیداری از افزایش pH و افت رطوبت و کاهش سفتی بافت نمونههای گوشت جلوگیری کرد و نمونههای پوششیافته پایداری اکسایشی بالاتری (عدد پراکسید و تیوباربیتوریک اسید پایین) داشتند. رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا و مولد فساد در گوشت گاو پوششیافته بهطور معنیداری کمتر از نمونه شاهد بود (p
کلید واژگان
گوشت گاوتغییرات بار میکروبی
بافت
ویژگیهای حسی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2020-06-211399-04-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستاندانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
شاپا
2008-48032423-7841




