نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنوشاد, محمدfa_IR
dc.contributor.authorحجتی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorعلیزاده, بهروزfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:19:32Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:19:32Z
dc.date.available1399-07-09T08:19:32Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:19:32Z
dc.date.issued2020-06-21en_US
dc.date.issued1399-04-01fa_IR
dc.date.submitted2020-03-13en_US
dc.date.submitted1398-12-23fa_IR
dc.identifier.citationنوشاد, محمد, حجتی, محمد, علیزاده, بهروز. (1399). افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه. مهندسی بیوسیستم ایران, 51(2), 407-418. doi: 10.22059/ijbse.2020.299334.665289fa_IR
dc.identifier.issn2008-4803
dc.identifier.issn2423-7841
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2020.299334.665289
dc.identifier.urihttps://ijbse.ut.ac.ir/article_77061.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/339296
dc.description.abstractدر این پژوهش، تأثیر پوشش تهیه شده از موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه حاوی اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی گوشت گاو بررسی گردید.پوشش خوراکی به­طور معنی‌داری از افزایش pH و افت رطوبت و کاهش سفتی بافت نمونه‌های گوشت جلوگیری کرد و نمونه‌های پوشش­یافته پایداری اکسایشی بالاتری (عدد پراکسید و تیوباربیتوریک اسید پایین) داشتند. رشد میکروارگانیسم‌های بیماری­زا و مولد فساد در گوشت گاو پوشش­یافته به­طور معنی­داری کمتر از نمونه شاهد بود (<em>p </em>< 0.05) و این اثر در غلظت‌های بالاتر اسانس بیشتر مشهود بود. ویژگی‌های حسی گوشت گاو نیز در حضور پوشش خوراکی زیست فعال بهتر حفظ گردید. پوشش خوراکی بر پایه موسیلاژ بالنگوی سیاه و اسانس زیره سیاه می‌تواند به­عنوان نوع جدیدی از بسته‌بندی زیست فعال جهت افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی و بهبود ویژگی‌های حسی محصولات گوشتی در نظر گرفته شود.fa_IR
dc.format.extent809
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی بیوسیستم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Biosystems Engineeringen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2020.299334.665289
dc.subjectگوشت گاوfa_IR
dc.subjectتغییرات بار میکروبیfa_IR
dc.subjectبافتfa_IR
dc.subjectویژگی‌های حسیfa_IR
dc.titleافزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.citation.volume51
dc.citation.issue2
dc.citation.spage407
dc.citation.epage418
nlai.contributor.orcid0000-0001-9873-0914


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد