• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مهندسی بیوسیستم ایران
    • دوره 48, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مهندسی بیوسیستم ایران
    • دوره 48, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

    (ندگان)پدیدآور
    اصغری, محمدرضاابراهیمی, رحیمحسین زاده, بهرامقنبریان, داود
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    890.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    توت سفید یکی از میوه‌های سرشار از قند مفید بوده و از راه‌های نگه‌داری این محصول خشک کردن می‌باشد. امروزه شبکه‌های عصبی مصنوعی در مدل‌سازی خشک‌کردن در حال رشد و توسعه است. پژوهش حاضر با هدف مدل‌سازی کیفیت خشک‌شدن توت سفید توسط شبکه عصبی انجام گردید. آزمایش‌های خشک‌کردن توسط خشک‌کن جریان هوای داغ در دو رطوبت اولیه  (1± 85% و 1±80%) و در سه دمای 50، 60 و70 درجه سلسیوس و سه جریان هوای 5/1، 2و 5/2 متر بر ثانیه در رطوبت هوای ثابت خشک گردید. به منظور مدل‌سازی از شبکه عصبی چند لایه (MLP) با توابع آستانه مختلف و تعداد نورون مختلف و الگوریتم آموزش (trainlm) برای آموزش شبکه‌ها استفاده گردید. نتایج نشان داد که شبکه عصبی با ساختار (3-8-3) با توابع آستانه لگاریتمی و تانژانت سیگموئید با ضریب تعیین (9998/0) و مقدار میانگین مربعات خطا (00002/0) در مقایسه با سایر ساختارهای شبکه، نتایج بهتری را ارائه می‌کند.
    کلید واژگان
    توت سفید
    خشک‌کردن
    مدل‌سازی
    اسیدیته
    درجه بریکس
    هوش مصنوعی

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2017-04-21
    1396-02-01
    ناشر
    پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    دانشجو کارشناسی ارشد-دانشگاه شهرکرد
    عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد
    هیئت علمی- دانشگاه شهرکرد
    هیئت علمی - دانشگاه شهرکرد

    شاپا
    2008-4803
    2423-7841
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2017.61556
    https://ijbse.ut.ac.ir/article_61556.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/339026

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب