نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاصغری, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorابراهیمی, رحیمfa_IR
dc.contributor.authorحسین زاده, بهرامfa_IR
dc.contributor.authorقنبریان, داودfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:18:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:18:41Z
dc.date.available1399-07-09T08:18:40Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:18:41Z
dc.date.issued2017-04-21en_US
dc.date.issued1396-02-01fa_IR
dc.date.submitted2016-02-06en_US
dc.date.submitted1394-11-17fa_IR
dc.identifier.citationاصغری, محمدرضا, ابراهیمی, رحیم, حسین زاده, بهرام, قنبریان, داود. (1396). مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران, 48(1), 18-9. doi: 10.22059/ijbse.2017.61556fa_IR
dc.identifier.issn2008-4803
dc.identifier.issn2423-7841
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2017.61556
dc.identifier.urihttps://ijbse.ut.ac.ir/article_61556.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/339026
dc.description.abstractتوت سفید یکی از میوه‌های سرشار از قند مفید بوده و از راه‌های نگه‌داری این محصول خشک کردن می‌باشد. امروزه شبکه‌های عصبی مصنوعی در مدل‌سازی خشک‌کردن در حال رشد و توسعه است. پژوهش حاضر با هدف مدل‌سازی کیفیت خشک‌شدن توت سفید توسط شبکه عصبی انجام گردید. آزمایش‌های خشک‌کردن توسط خشک‌کن جریان هوای داغ در دو رطوبت اولیه  (1± 85% و 1±80%) و در سه دمای 50، 60 و70 درجه سلسیوس و سه جریان هوای 5/1، 2و 5/2 متر بر ثانیه در رطوبت هوای ثابت خشک گردید. به منظور مدل‌سازی از شبکه عصبی چند لایه (MLP) با توابع آستانه مختلف و تعداد نورون مختلف و الگوریتم آموزش (trainlm) برای آموزش شبکه‌ها استفاده گردید. نتایج نشان داد که شبکه عصبی با ساختار (3-8-3) با توابع آستانه لگاریتمی و تانژانت سیگموئید با ضریب تعیین (9998/0) و مقدار میانگین مربعات خطا (00002/0) در مقایسه با سایر ساختارهای شبکه، نتایج بهتری را ارائه می‌کند.fa_IR
dc.format.extent889
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی بیوسیستم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Biosystems Engineeringen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2017.61556
dc.subjectتوت سفیدfa_IR
dc.subjectخشک‌کردنfa_IR
dc.subjectمدل‌سازیfa_IR
dc.subjectاسیدیتهfa_IR
dc.subjectدرجه بریکسfa_IR
dc.subjectهوش مصنوعیfa_IR
dc.titleمدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجو کارشناسی ارشد-دانشگاه شهرکردfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی دانشگاه شهرکردfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی- دانشگاه شهرکردfa_IR
dc.contributor.departmentهیئت علمی - دانشگاه شهرکردfa_IR
dc.citation.volume48
dc.citation.issue1
dc.citation.spage18
dc.citation.epage9


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد