| dc.contributor.author | اصغری, محمدرضا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | ابراهیمی, رحیم | fa_IR | 
| dc.contributor.author | حسین زاده, بهرام | fa_IR | 
| dc.contributor.author | قنبریان, داود | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T08:18:40Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T08:18:41Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T08:18:40Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T08:18:41Z |  | 
| dc.date.issued | 2017-04-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1396-02-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2016-02-06 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1394-11-17 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | اصغری, محمدرضا, ابراهیمی, رحیم, حسین زاده, بهرام, قنبریان, داود. (1396). مدلسازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران, 48(1), 18-9. doi: 10.22059/ijbse.2017.61556 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-4803 |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-7841 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2017.61556 |  | 
| dc.identifier.uri | https://ijbse.ut.ac.ir/article_61556.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/339026 |  | 
| dc.description.abstract | توت سفید یکی از میوههای سرشار از قند مفید بوده و از راههای نگهداری این محصول خشک کردن میباشد. امروزه شبکههای عصبی مصنوعی در مدلسازی خشککردن در حال رشد و توسعه است. پژوهش حاضر با هدف مدلسازی کیفیت خشکشدن توت سفید توسط شبکه عصبی انجام گردید. آزمایشهای خشککردن توسط خشککن جریان هوای داغ در دو رطوبت اولیه  (1± 85% و 1±80%) و در سه دمای 50، 60 و70 درجه سلسیوس و سه جریان هوای 5/1، 2و 5/2 متر بر ثانیه در رطوبت هوای ثابت خشک گردید. به منظور مدلسازی از شبکه عصبی چند لایه (MLP) با توابع آستانه مختلف و تعداد نورون مختلف و الگوریتم آموزش (trainlm) برای آموزش شبکهها استفاده گردید. نتایج نشان داد که شبکه عصبی با ساختار (3-8-3) با توابع آستانه لگاریتمی و تانژانت سیگموئید با ضریب تعیین (9998/0) و مقدار میانگین مربعات خطا (00002/0) در مقایسه با سایر ساختارهای شبکه، نتایج بهتری را ارائه میکند. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 889 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | مهندسی بیوسیستم ایران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Biosystems Engineering | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2017.61556 |  | 
| dc.subject | توت سفید | fa_IR | 
| dc.subject | خشککردن | fa_IR | 
| dc.subject | مدلسازی | fa_IR | 
| dc.subject | اسیدیته | fa_IR | 
| dc.subject | درجه بریکس | fa_IR | 
| dc.subject | هوش مصنوعی | fa_IR | 
| dc.title | مدلسازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشجو کارشناسی ارشد-دانشگاه شهرکرد | fa_IR | 
| dc.contributor.department | عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد | fa_IR | 
| dc.contributor.department | هیئت علمی- دانشگاه شهرکرد | fa_IR | 
| dc.contributor.department | هیئت علمی - دانشگاه شهرکرد | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 48 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 18 |  | 
| dc.citation.epage | 9 |  |