مرور دوره 46, شماره 2 بر اساس موضوع "آزمون نفوذ"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحتتأثیر دماهای متفاوت
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-06-22)هیدروکلوئیدها (صمغها) در صنایع غذایی برای کنترل و بهبود بافت، طعم و افزایش پایداری بهکار میروند. اکثر فرایندهای غذایی باعث تغییر در خصوصیات رئولوژیکی و بافتی مواد غذایی میشوند. در این پژوهش، اثر دماهای گوناگون بر تغییر ...



