• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و فنون زنبور عسل ایران
    • دوره 04, شماره 7
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و فنون زنبور عسل ایران
    • دوره 04, شماره 7
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر قند اینورت برروی بعضی از خواص عسل

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    816.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    علمی- ترویجی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    نوشته موسی اوزکان-دریا ارسلان و دورموش علی سیلان دانشکده عالی زنبورداری از دانشگاه سلچوک ترکیه تائید شده در 5 ژولای 2005 ترجمه : محمد داودی کارشناس علوم وصنایع غذایی     سمت :مدیر تولید شرکت کشت و صنعت آنا کنسرو ویرایش :خانم مهندس منیژه امیرکامور(کارشناس علوم وصنایع غذایی)     mohammad_davoodi2006@yahoo.com       چکیده در این مطالعه سه گروه مختلف عسل شامل 1- عسل طبیعی 2- عسل تولید شده با تغذیه تکمیلی توسط زنبور عسل با شربت شکر یا شربت ساکارز یاSSH   3- عسل تولید شده با شربت شکری که تحت اثر حرارت و اسید قرار گرفته است یعنی دمای 88 درجه به مدت 2 ساعت با اسید کلریدریک 1/0 درصد که تحت عنوان  ISSH   مشخص می شود، آنالیز شده و خواص فیزیکی و شیمیایی آنها همچون مقدار آب یا درصد رطوبت ،PH  ، اسیدیته آزاد، خاکستر ، HMF ، فعالیت دیاستازی، ساکارز پروتئین و ویسکوزیته و نیز خواص میکروبیولوژیکی و خواص فیزیکی مانند طعم و بو و رنگ  و قوام مورد بررسی قرار گرفته است ضمن اینکه مقدار مواد معدنی در این نوع  عسل ها نیز اندازه گیری شده است . رطوبت و خاکستر عسل گروه دوم از بقیه گروه ها بالاتر و اسیدیته آن کمتراز سایر گروهها بود . مواد معدنی عسل طبیعی به جز سرب و روی بالاتر از بقیه گروههابود. فعالیت دیاستازی گروه سوم کمتر از حدود استاندارد بوده در حالیکه مقدار HMF  این نوع عسل خیلی بالاتر بود البته از حدود مجازتجاوز نکرد. تغذیه تکمیلی زنبور عسل با شکر دگرگون شده بااسید وحرارت منجر به تولید عسلی شد کهHMF   آن بالا و فعالیت دیاستازی پایین داشته و در مقایسه با عسل طبیعی دارای رطوبت و اسیدیته آزاد پایین تری بود.

    شماره نشریه
    7
    تاریخ نشر
    2013-08-23
    1392-06-01
    ناشر
    انجمن علمی زنبور عسل ایران

    شاپا
    2476-6666
    2476-6593
    URI
    https://hbsj.areeo.ac.ir/article_101587.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/3168

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب