مرور دوره 8, شماره 29 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
شناسنامه علمی: سال هشتم، شماره بیست و نهم، پاییز 1395
(معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2016-09-22)
-
تأثیر بعضی عوامل محیطی بر ویژگیهای رویشی، جوانهزنی بذر و مواد مؤثّر کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides)
(معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2016-09-22)در پژوهش حاضر، رابطۀ بین ارتفاع از سطح دریا، ویژگیهای اقلیمی و خاک به عنوان عوامل مهم و اثرگذار بر ویژگیهای رویشی، جوانهزنی بذر و اسانس کاکوتی کوهی بررسی شد. به این منظور سه رویشگاه این گونه با ارتفاعهای مختلف در ...
-
بررسی کالوسزایی و توان آنتیاکسیدانی عصارۀ متانولی حاصل از ریزنمونههای مختلف گیاه Teucrium polium
(معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2016-09-22)کلپوره (Teucrium polium L.) گیاه دارویی از خانوادۀ نعناع (Lamiaceae) است. روش کشت بافت این گیاه به سبب کوتاهبودن دورۀ رشد و خطر انقراض آن کارآمد به نظر میرسد. این گیاه با خاصیت آنتیاکسیدانی بالا، خواصّ درمانی ...
-
بررسی ریختشناسی سهگونه از جلبکهای سبز خانوادۀ Polyphysaceae در آبهای ساحلی خلیج فارس در جنوب ایران
(معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2016-09-22)در پژوهشهای انجامشده روی رستنی جلبکی سواحل خلیج فارس و دریای عمان در سالهای 1388-1378، نمونههای کمیابی از خانوادۀ پلیفیزاسه (Polyphysaceae) از راستۀ Dasycladiales متعلّق به جلبکهای سبز ردۀ Ulvophyceae از شاخۀ جلبکهای ...
-
بررسی بیان ژنهای abc ترانسپورتر و متالوتیونین در گیاهچههای Festuca arundinacea تلقیحشده با قارچ Funneliformis intraradices در تنش سمیت نیکل
(معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2016-09-22)در گیاهان، شبکۀ پیچیدهای از فرایندهای انتقال وجود دارد که در حفظ غلظت یونهای فلزی ضروری در کدههای سلولی مختلف عمل میکنند و بنابراین آسیب ایجادشده از طریق ورود عناصر به درون سیتوسول را کاهش میدهند. قارچهای میکوریز در ...
-
بررسی اثر تنظیمکنندههای رشد (BAP و IBA) بر باززایی، پرآوری و ریشهزایی گیاه گلابی نطنز با روش کشت در شیشه
(معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2016-09-22)گلابی یکی از مهمترین درختان میوۀ مناطق معتدل و سردسیر محسوب میشود که به سبب طعم مناسب و ارزش اقتصادی بالای آن، سالهای متمادی است که در ایران پرورش مییابد. هدف از انجام پژوهش حاضر، تعیین محیط بهینه برای تکثیر سریع گیاه ...



