نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-08T16:40:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:40:34Z
dc.date.available1399-07-08T16:40:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:40:34Z
dc.date.issued2017-01-20en_US
dc.date.issued1395-11-01fa_IR
dc.date.submitted2017-01-17en_US
dc.date.submitted1395-10-28fa_IR
dc.identifier.citation(1395). خشک کردن عسل. علوم و فنون زنبور عسل ایران, 07(13), 15-24.fa_IR
dc.identifier.issn2476-6666
dc.identifier.issn2476-6593
dc.identifier.urihttps://hbsj.areeo.ac.ir/article_107820.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/3144
dc.description.abstractعسل به عنوان یک غذای عملگرا شناخته می شود و دارای سودمندی هایی است که در قندهای تصفیه شده وجود ندارد. کارخانه جات مواد غذایی تمایلی به کاربرد عسل مایع در فرآورده ها ندارند که علت آن چسبندگی زیاد، دشواری توزین و نیاز به گرمایش آن پس از کریستالیزاسیون است. لذاتولیدکنندگان به منظور تسهیل کاربری عسل، به خشک کردن آن روی آورده اند. از طرف دیگر ماندگاری عسل نیز با خشک کردن افزایش می یابد، چرا که عسل به شدت رطوبت پذیر است. در این مقاله روش های مختلف خشک کردن عسل مورد بررسی قرار می گیرد.روش های موردبررسی شامل خشک کردن پاششی، انجمادی و تحت خلاء می باشند. روش خشک کردن پاششی بهترین روش شناخته می شود. علاوه بر این خشک کردن عسل بدون افزودنی هایینظیر صمغ عربی، مالتودکسترین و دکسترین، به دلیل ویسکوزیته بالای آن غیرممکن است و ضمناً این ترکیبات باعث افزایش بهره وری تولید نیز می گردند.این مقالهمروری بر روش های خشک کردن عسل و مزایا و معایب آن ها خواهد داشت.fa_IR
dc.format.extent762
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علمی زنبور عسل ایرانfa_IR
dc.publisheren_US
dc.relation.ispartofعلوم و فنون زنبور عسل ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofHoneybee Science Journalen_US
dc.subjectخصوصیات پودر عسلfa_IR
dc.subjectروش های خشک کردنfa_IR
dc.subjectصمغ عربیfa_IR
dc.subjectمالتودکسترینfa_IR
dc.subjectدکسترینfa_IR
dc.titleخشک کردن عسلfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی- ترویجیfa_IR
dc.citation.volume07
dc.citation.issue13
dc.citation.spage15
dc.citation.epage24


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد