مرور دوره 07, شماره 13 بر اساس تاریخ انتشار

  • اهمیت زنبورعسل در کنترل بیماری آتشک در باغات سیب و گلابی 

    پدیدآور نامشخص (انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2017-01-20)
    آتشک یکی از مهم‌ترین بیماری‌های گیاهی در سیب، گلابی و درختان زینتی است که عامل بیماری، باکتری Erwinia amylovora است. نام بیماری، از علائم آن که عمدتاً سیاه شدگی و سوختگی بافت‌های درختان است، گرفته شده است. سلول‌های ...

  • خشک کردن عسل 

    پدیدآور نامشخص (انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2017-01-20)
    عسل به عنوان یک غذای عملگرا شناخته می شود و دارای سودمندی هایی است که در قندهای تصفیه شده وجود ندارد. کارخانه جات مواد غذایی تمایلی به کاربرد عسل مایع در فرآورده ها ندارند که علت آن چسبندگی زیاد، دشواری توزین و نیاز به ...

  • کنترل کنه واروا با استفاده از روش مدیریت تلفیقی آفات(IPM) 

    پدیدآور نامشخص (انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2017-01-20)
    کنه واروا (varroa destructor)، که قبلاً آن را واروا جاکوبسنی[1] می­شناختیم انگل خارجی زنبور عسل است. در اصل این انگل متعلق به زنبورهای عسل آسیایی (آپیس سرانا[2])، بوده که به زنبور عسل اروپایی (آپیس ملی­فرا[3]) ...

  • بوم شناسی کنه واروا ( Varroa destructor)، آفت مهم زنبور عسل اروپایی (Apis mellifera 

    پدیدآور نامشخص (انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2017-01-20)
    کنه واروا  (Varroa destructor ) مهمترین پارازیت خارجی زنبور عسل می باشد. این بازنگری برهمکنش بین کنه واروا و محیط زیست، میزبان زنبور عسل، واسطه هایی از قبیل مواد تنظیم کننده پیام رسان های شیمیایی برای تعیین چرخه ...

  • معجزه و معمای خلقت 

    پدیدآور نامشخص (انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2017-01-20)
    انسان ها که از جنگ های خانمانسوز خستگی و رنج دوران دارند، با تفکر و تامل در زندگی سراسر عاطفه، مهر،محبت و فداکاری  زنبورهای عسل دچار حیرت و حسرت می شوند:     زنبور عسل موجودیست که در مصرف غذا برعکس بسیاری از ...