نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبصیری, شادیfa_IR
dc.contributor.authorغیبی, فرزادfa_IR
dc.contributor.authorبصیری, نویدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:40:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:40:29Z
dc.date.available1399-07-08T16:40:28Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:40:29Z
dc.date.issued2018-08-23en_US
dc.date.issued1397-06-01fa_IR
dc.date.submitted2017-12-13en_US
dc.date.submitted1396-09-22fa_IR
dc.identifier.citationبصیری, شادی, غیبی, فرزاد, بصیری, نوید. (1397). تاثیر فصل برداشت عسل بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی آن. علوم و فنون زنبور عسل ایران, 09(16), 29-38. doi: 10.22092/hbsj.2018.117158fa_IR
dc.identifier.issn2476-6666
dc.identifier.issn2476-6593
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/hbsj.2018.117158
dc.identifier.urihttps://hbsj.areeo.ac.ir/article_117158.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/3114
dc.description.abstractعسل، ماده طبیعی شیرینی است که زنبور عسل آن را از شهدگل ها و گیاهان جمع آوری، عمل آوری و در کندو ذخیره می کند. فصل برداشت عسل، شرایط<br /> اقلیمی، منبع شهد و نحوه ی فراوری آن، تأثیر مهمی بر کیفیت، ترکیب و ویژگیهای بیوشیمیایی عسل دارد. هدف از این تحقیق، تعیین اثر فصل برداشت عسل بر خواص<br /> فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و میکروبی عسل طبیعی می باشد لذا بدین منظور نمونه های عسل در دو فصل<br /> بهار و پاییز از سه شهرستان کاشمر، شیروان و نیشابور در استان خراسان برداشت شدند. عسل ها کاملا خالص بوده و از گلهای طبیعی موجود در منطقه تهیه شدند. در این<br /> پژوهش نتایج نشان دادکه میانگین رطوبت عسل های بهاره با 6/ 16 درصد و مواد جامد محلول 36 / 81 درصد،<br /> نسبت به عسل های برداشت شده در فصل پاییز با رطوبت 08 / 15 درصد و مواد جامد محلول 33 / 83 درصد، به ترتیب میزان رطوبت بیشتر و بریکس کمتر را داشتند.<br /> همچنین عسل های بهاره با شدت رنگ 005 / 0 درصد، دارای رنگ روشن تر نسبت به نمونه های پاییزه بودند. عسل های بهاره دارای ترکیبات فنلی بیشتر ) 067 / 0 میلی گرم درکیلو گرم عسل( و قدرت آنتی اکسیدانی بالاتر ) 1856 / 61 ( وخاصیت ضد باکتریایی زیادتر ) 100 درصد( نسبت به نمونه های عسل پاییزه با ترکیبات فنلی ) 033 / 0 میلی گرم در کیلو گرم عسل( ، قدرت آنتی اکسیدانی ) 5332 / 35 ( و خاصیت آنتی-باکتریایی ) 44 / 44 درصد(، بودند. تمام نمونه های عسل فاقد باکتری های بی هوازی احیاءکنندۀ سولفیت بودند که نشان دهنده کیفیت مناسب میکروبی نمونه های عسل و مدیریت بهداشتی صحیح در فراوری آن بود.fa_IR
dc.format.extent729
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علمی زنبور عسل ایرانfa_IR
dc.publisheren_US
dc.relation.ispartofعلوم و فنون زنبور عسل ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofHoneybee Science Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/hbsj.2018.117158
dc.subjectآنتی اکسیدانیfa_IR
dc.subjectفصل برداشت عسلfa_IR
dc.subjectعسل طبیعیfa_IR
dc.subjectفیزیکوشیمیاییfa_IR
dc.subjectمیکروبیfa_IR
dc.titleتاثیر فصل برداشت عسل بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی آنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی- ترویجیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهش، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی ،سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد ، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهش، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی ، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد ، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زاهدان، گروه علوم آزمایشگاهی، زاهدان، ایرانfa_IR
dc.citation.volume09
dc.citation.issue16
dc.citation.spage29
dc.citation.epage38


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد