قابلیت های کمی و کیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی الت ییپلن ی در یک سیستم ساکن )Batch culture با استفاده از یک جیره غذایی ارزان قیمت
(ندگان)پدیدآور
اونق, ابراهیمآق, ناصرنوری, فرزانهامین زاده, افشینمخدومی, نورمحمدخارکن قمصری, مهدینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
قابلی تهای کمی وکیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی اتیلنی و دریک سیستم پرورش بچ کالچر باا 2/ 1مترمکعاب آبییاری و شاوری 60گرم بر لیتر و بطور میانیین معرفی 2700 نااپلی آرتمیاا فرانسایکانا درهر لیتر و با ترکیبی از جلبک سبز دونالیلا، مخمر نانوایی و بطور عمدهسبوس برنج به عنوان منابع غذایی در طول یک دوره سه هفته ای موردبررسی قرار گرفت. در پایان دوره نتایج زیر بدست آمد: میانیین رشاد1 دانش آموخته کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکده منابع طبیعی دانشیاه ارومیه؛ Ownagh1983@gmail.com2 دانشیار، گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه3استادیار، گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه4 کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان6 قابلی تهای کمی و یکفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پل یاتیلنی در یک سیستم ... ابراهیم اونق و همکاران8/02 ئمیلی متر، بازماندگی نهاایی 5/ 25 درصاد، بطاور میاانیین تولیاد2276 گرم بیوماس تر آرتمیا در مترمکعب، ضریب تبدیل غذایی سبوسبرنج و مخمر نانوایی 41 / 0 و وزن تر نهایی آرتمیا نیز 3.45 میلای گارمبدست آمد. به لحاظ ارزش غذایی نیز بیوماس تولید شاده اااوی 5/ 37درصد پروتئین کل بوده و پروفایل اسیدهای چرب نیز غنی از اسیدهایچرب 18 کربنه بود
کلید واژگان
بیومااس آرتمیااجلباک سابز Dunaniella
رشدو بازماندگی
ارزش غذای
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2015-01-211393-11-01
ناشر
دانشگاه الزهرا(س)Alzahra University
سازمان پدید آورنده
دانشکده منابع طبیعی دانشیاه ارومیهدانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیه
گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه
کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان
کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان
کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان
شاپا
2251-79012538-2187




