نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاونق, ابراهیمfa_IR
dc.contributor.authorآق, ناصرfa_IR
dc.contributor.authorنوری, فرزانهfa_IR
dc.contributor.authorامین زاده, افشینfa_IR
dc.contributor.authorمخدومی, نورمحمدfa_IR
dc.contributor.authorخارکن قمصری, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T06:09:12Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T06:09:12Z
dc.date.available1399-07-09T06:09:12Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T06:09:12Z
dc.date.issued2015-01-21en_US
dc.date.issued1393-11-01fa_IR
dc.date.submitted2015-05-12en_US
dc.date.submitted1394-02-22fa_IR
dc.identifier.citationاونق, ابراهیم, آق, ناصر, نوری, فرزانه, امین زاده, افشین, مخدومی, نورمحمد, خارکن قمصری, مهدی. (1393). قابلیت های کمی و کیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی الت ییپلن ی در یک سیستم ساکن )Batch culture با استفاده از یک جیره غذایی ارزان قیمت. زیست شناسی کاربردی, 27(2), 5-18. doi: 10.22051/jab.2015.1164fa_IR
dc.identifier.issn2251-7901
dc.identifier.issn2538-2187
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22051/jab.2015.1164
dc.identifier.urihttps://jab.alzahra.ac.ir/article_1164.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/296547
dc.description.abstractقابلی تهای کمی وکیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی اتیلنی و دریک سیستم پرورش بچ کالچر باا 2/ 1مترمکعاب آبییاری و شاوری 60گرم بر لیتر و بطور میانیین معرفی 2700 نااپلی آرتمیاا فرانسایکانا درهر لیتر و با ترکیبی از جلبک سبز دونالیلا، مخمر نانوایی و بطور عمدهسبوس برنج به عنوان منابع غذایی در طول یک دوره سه هفته ای موردبررسی قرار گرفت. در پایان دوره نتایج زیر بدست آمد: میانیین رشاد1 دانش آموخته کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکده منابع طبیعی دانشیاه ارومیه؛ Ownagh1983@gmail.com2 دانشیار، گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه3استادیار، گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه4 کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان6 قابلی تهای کمی و یکفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پل یاتیلنی در یک سیستم ... ابراهیم اونق و همکاران8/02 ئمیلی متر، بازماندگی نهاایی 5/ 25 درصاد، بطاور میاانیین تولیاد2276 گرم بیوماس تر آرتمیا در مترمکعب، ضریب تبدیل غذایی سبوسبرنج و مخمر نانوایی 41 / 0 و وزن تر نهایی آرتمیا نیز 3.45 میلای گارمبدست آمد. به لحاظ ارزش غذایی نیز بیوماس تولید شاده اااوی 5/ 37درصد پروتئین کل بوده و پروفایل اسیدهای چرب نیز غنی از اسیدهایچرب 18 کربنه بودfa_IR
dc.format.extent575
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه الزهرا(س)fa_IR
dc.publisherAlzahra Universityen_US
dc.relation.ispartofزیست شناسی کاربردیfa_IR
dc.relation.ispartofApplied Biologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22051/jab.2015.1164
dc.subjectبیومااس آرتمیااfa_IR
dc.subjectجلباک سابز Dunaniellafa_IR
dc.subjectرشدو بازماندگیfa_IR
dc.subjectارزش غذایfa_IR
dc.titleقابلیت های کمی و کیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی الت ییپلن ی در یک سیستم ساکن )Batch culture با استفاده از یک جیره غذایی ارزان قیمتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشکده منابع طبیعی دانشیاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستانfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage5
dc.citation.epage18


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد