| dc.contributor.author | اونق, ابراهیم | fa_IR | 
| dc.contributor.author | آق, ناصر | fa_IR | 
| dc.contributor.author | نوری, فرزانه | fa_IR | 
| dc.contributor.author | امین زاده, افشین | fa_IR | 
| dc.contributor.author | مخدومی, نورمحمد | fa_IR | 
| dc.contributor.author | خارکن قمصری, مهدی | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T06:09:12Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T06:09:12Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T06:09:12Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T06:09:12Z |  | 
| dc.date.issued | 2015-01-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1393-11-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2015-05-12 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1394-02-22 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | اونق, ابراهیم, آق, ناصر, نوری, فرزانه, امین زاده, افشین, مخدومی, نورمحمد, خارکن قمصری, مهدی. (1393). قابلیت های کمی و کیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی الت ییپلن ی در یک سیستم ساکن )Batch culture با استفاده از یک جیره غذایی ارزان قیمت. زیست شناسی کاربردی, 27(2), 5-18. doi: 10.22051/jab.2015.1164 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2251-7901 |  | 
| dc.identifier.issn | 2538-2187 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22051/jab.2015.1164 |  | 
| dc.identifier.uri | https://jab.alzahra.ac.ir/article_1164.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/296547 |  | 
| dc.description.abstract | قابلی تهای کمی وکیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی اتیلنی و دریک سیستم پرورش بچ کالچر باا 2/ 1مترمکعاب آبییاری و شاوری 60گرم بر لیتر و بطور میانیین معرفی 2700 نااپلی آرتمیاا فرانسایکانا درهر لیتر و با ترکیبی از جلبک سبز دونالیلا، مخمر نانوایی و بطور عمدهسبوس برنج به عنوان منابع غذایی در طول یک دوره سه هفته ای موردبررسی قرار گرفت. در پایان دوره نتایج زیر بدست آمد: میانیین رشاد1 دانش آموخته کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکده منابع طبیعی دانشیاه ارومیه؛ Ownagh1983@gmail.com2 دانشیار، گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه3استادیار، گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه4 کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان6 قابلی تهای کمی و یکفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پل یاتیلنی در یک سیستم ... ابراهیم اونق و همکاران8/02 ئمیلی متر، بازماندگی نهاایی 5/ 25 درصاد، بطاور میاانیین تولیاد2276 گرم بیوماس تر آرتمیا در مترمکعب، ضریب تبدیل غذایی سبوسبرنج و مخمر نانوایی 41 / 0 و وزن تر نهایی آرتمیا نیز 3.45 میلای گارمبدست آمد. به لحاظ ارزش غذایی نیز بیوماس تولید شاده اااوی 5/ 37درصد پروتئین کل بوده و پروفایل اسیدهای چرب نیز غنی از اسیدهایچرب 18 کربنه بود | fa_IR | 
| dc.format.extent | 575 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه الزهرا(س) | fa_IR | 
| dc.publisher | Alzahra University | en_US | 
| dc.relation.ispartof | زیست شناسی کاربردی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Applied Biology | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22051/jab.2015.1164 |  | 
| dc.subject | بیومااس آرتمیاا | fa_IR | 
| dc.subject | جلباک سابز Dunaniella | fa_IR | 
| dc.subject | رشدو بازماندگی | fa_IR | 
| dc.subject | ارزش غذای | fa_IR | 
| dc.title | قابلیت های کمی و کیفی تولید بیوماس آرتمیا در مخازن پلی الت ییپلن ی در یک سیستم ساکن )Batch culture با استفاده از یک جیره غذایی ارزان قیمت | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.contributor.department | دانشکده منابع طبیعی دانشیاه ارومیه | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیه | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشیاه ارومیه | fa_IR | 
| dc.contributor.department | کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | کارشناس ارشد مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید مرجانی استان گلستان | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 27 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 5 |  | 
| dc.citation.epage | 18 |  |