• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات
    • دوره 3, شماره 9
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات
    • دوره 3, شماره 9
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تعیین غلظت مناسب نمک طعام جهت ضدعفونی ماهیان کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)،کپور معمولی(Cyprinus carpio) و کپور علفخوار(Ctenopharyngodon idella) به هنگام حمل و نقل

    (ندگان)پدیدآور
    مکوندی, هومنمحمدی مکوندی, زهراخدادادی, مژگان
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    616.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این مطالعه در مرداد ماه سال 1390 در اداره توسعه ماهیان گرمابی شهید ملکی اهواز صورت گرفت و هدف آن، ارزیابی غلظت بهینه حمام نمک طعام برای ضدعفونی ماهیان انگشت قد ماهیان کپور سرگنده (59/0± 38/4گرم)، کپور معمولی (87/0± 43/5 گرم) و کپور علفخوار (65/0± 28/5 گرم) به هنگام حمل و نقل بود. بعد از یک ساعت قرار گرفتن در معرض غلظت های متفاوت شوری (1>،10، 12، 14، 16، 18، 20، 22، 24، 26، 28، 30 گرم در لیتر) مشاهده کردیم که شوری تا 18 گرم در لیتر تغییرات رفتاری غیر طبیعی و تلفاتی در ماهیان ایجاد نکرد (05/0،10، 12، 14، 16، 18، 20، 22، 24، 26، 28، 30 گرم در لیتر) مشاهده کردیم که شوری تا 18 گرم در لیتر تغییرات رفتاری غیر طبیعی و تلفاتی در ماهیان ایجاد نکرد (05/0p). این نتایج نشان می دهد که استفاده از حمام نمک کوتاه مدت با غلظت 18 گرم در لیتر برای به هنگام جابه جایی می تواند در شرایط آزمایشی ما پیشنهاد شود.      
    کلید واژگان
    سرگنده
    کپور معمولی
    کپور علفخوار
    حمام نمک
    ضد عفونی
    حمل و نقل

    شماره نشریه
    9
    تاریخ نشر
    2012-03-20
    1391-01-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز

    شاپا
    2008-708X
    2476-2903
    URI
    http://jourweb.iauba.ac.ir/article_515505.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/294105

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب