نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمکوندی, هومنfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی مکوندی, زهراfa_IR
dc.contributor.authorخدادادی, مژگانfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T06:01:56Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T06:01:56Z
dc.date.available1399-07-09T06:01:56Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T06:01:56Z
dc.date.issued2012-03-20en_US
dc.date.issued1391-01-01fa_IR
dc.date.submitted2015-10-03en_US
dc.date.submitted1394-07-11fa_IR
dc.identifier.citationمکوندی, هومن, محمدی مکوندی, زهرا, خدادادی, مژگان. (1391). تعیین غلظت مناسب نمک طعام جهت ضدعفونی ماهیان کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)،کپور معمولی(Cyprinus carpio) و کپور علفخوار(Ctenopharyngodon idella) به هنگام حمل و نقل. فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات, 3(9), 81-86.fa_IR
dc.identifier.issn2008-708X
dc.identifier.issn2476-2903
dc.identifier.urihttp://jourweb.iauba.ac.ir/article_515505.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/294105
dc.description.abstractاین مطالعه در مرداد ماه سال 1390 در اداره توسعه ماهیان گرمابی شهید ملکی اهواز صورت گرفت و هدف آن، ارزیابی غلظت بهینه حمام نمک طعام برای ضدعفونی ماهیان انگشت قد ماهیان کپور سرگنده (59/0± 38/4گرم)، کپور معمولی (87/0± 43/5 گرم) و کپور علفخوار (65/0± 28/5 گرم) به هنگام حمل و نقل بود. بعد از یک ساعت قرار گرفتن در معرض غلظت های متفاوت شوری (1>،10، 12، 14، 16، 18، 20، 22، 24، 26، 28، 30 گرم در لیتر) مشاهده کردیم که شوری تا 18 گرم در لیتر تغییرات رفتاری غیر طبیعی و تلفاتی در ماهیان ایجاد نکرد (05/0<p).  ولی شوری های بالاتر از 20 گرم در لیتر تاثیر منفی بر بازماندگی، شکل ظاهری و رفتار ماهی ایجاد کردند (05/0>p). این نتایج نشان می دهد که استفاده از حمام نمک کوتاه مدت با غلظت 18 گرم در لیتر برای به هنگام جابه جایی می تواند در شرایط آزمایشی ما پیشنهاد شود.       <br />fa_IR
dc.format.extent616
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباسfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلاتfa_IR
dc.subjectسرگندهfa_IR
dc.subjectکپور معمولیfa_IR
dc.subjectکپور علفخوارfa_IR
dc.subjectحمام نمکfa_IR
dc.subjectضد عفونیfa_IR
dc.subjectحمل و نقلfa_IR
dc.titleتعیین غلظت مناسب نمک طعام جهت ضدعفونی ماهیان کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)،کپور معمولی(Cyprinus carpio) و کپور علفخوار(Ctenopharyngodon idella) به هنگام حمل و نقلfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهوازfa_IR
dc.citation.volume3
dc.citation.issue9
dc.citation.spage81
dc.citation.epage86


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد