• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تغذیه آبزیان
    • دوره 5, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تغذیه آبزیان
    • دوره 5, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

    (ندگان)پدیدآور
    متقی, ابراهیمرفیعی, غلامرضاواقفی, علیرضامجازی امیری, باقرابراهیمی, عیسی
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از این مطالعه، بررسی اثر افزایش مواد معدنی در جیره غذایی بر شاخص­های رشد، خونی و ایمنی ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) بود. تعداد 180 عدد ماهی تیلاپیا با متوسط وزن 8/3 ± 30 گرم به 9 واحد آزمایشی معرفی شدند (3 واحد آزمایشی برای هر تیمار). تیمارهای آزمایش شامل افزایش سطوح مختلف صفر، 25% و 75% مواد معدنی بر اساس درصد مواد معدنی در محیط کشت کوپر یا هوکلند در جیره غذایی ماهی تیلاپیا بود تا با افزایش ورود مواد معدنی به واحد پرورشی از طریق غذا، شرایط رشد بهتری برای رشد گیاه فرضی ایجاد شود. ماهیان در یک دوره 70 روزه با جیره­های آزمایشی تغذیه شدند و شاخص­های رشد، خون­شناسی و ایمنی بررسی شد. کمترین ضریب تبدیل غذا 15/1 در تیمار 25% به­دست آمد که با گروه شاهد و تیمار بیشینه مواد معدنی (%75) اختلاف معنی­دار داشت. در طول آزمایش EC با یک روند صعودی در تمامی تیمارها افزایش یافت و از مقدار560 میکروزیمنس بر سانتی­متر در شروع آزمایش به میانگین حدود 1630 میکروزیمنس بر سانتی­متر در پایان آزمایش رسید. نتایج به­دست آمده، حاکی از تغییرات معنی­دار (05/0p
    کلید واژگان
    تیلاپیا
    جیره غذایی
    شاخص های خون شناسی
    سیستم ایمنی

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2020-02-20
    1398-12-01
    ناشر
    دانشگاه گیلان
    University of Guilan
    سازمان پدید آورنده
    گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، اصفهان
    گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، البرز
    گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، البرز
    گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، البرز
    گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، اصفهان

    شاپا
    2383-4412
    URI
    https://dx.doi.org/10.22124/janb.2020.16602.1088
    https://janb.guilan.ac.ir/article_4272.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/292765

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب