بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخممرغ در مراحل پایانی تولید
(ندگان)پدیدآور
یاوری, موناشریعتمداری, فریدشرفی, محسننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره مرغهای تخمگذار، بر عملکرد تولیدی و خصوصیات کیفی تخممرغ از تعداد 108 قطعه مرغ تخمگذارهای لاین سویه 36-W با سن 96 هفته در یک آزمایش فاکتوریل (3×2) با دو منبع چربی (روغن گیاهی و پودر چربی) و سه حالت افزودنی محرک رشد (بدون افزودنی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک) در قالب طرح کاملاً تصادفی به مدت 12 هفته استفاده شد. پرندگان به طور تصادفی در شش تیمار و با شش تکرار(تعداد سه پرنده در هر تکرار) توزیع شدند. نتایج بهدست آمده نشان داد که هیچ یک از متغیرهای عملکردی (درصد تولید، مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، توده تخم مرغ تولیدی و متوسط وزن تخم مرغ) تحت تأثیر نوع مکمل چربی قرار نگرفتند (05/0
کلید واژگان
اسید چربآنتیبیوتیک
پروبیوتیک
روغن سوخته
کیفیت تخممرغ
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2017-07-231396-05-01
ناشر
دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan
سازمان پدید آورنده
دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرسگروه غلوم طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرسکشاورزی
گروه علوم طیور، دانشکده کشاورزی داشنگاه تربیت مدرس
شاپا
2009-67762382-994X




