نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorیاوری, موناfa_IR
dc.contributor.authorشریعتمداری, فریدfa_IR
dc.contributor.authorشرفی, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:49:29Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:49:29Z
dc.date.available1399-07-09T05:49:29Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:49:29Z
dc.date.issued2017-07-23en_US
dc.date.issued1396-05-01fa_IR
dc.date.submitted2016-08-06en_US
dc.date.submitted1395-05-16fa_IR
dc.identifier.citationیاوری, مونا, شریعتمداری, فرید, شرفی, محسن. (1396). بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید. تولیدات دامی, 19(2), 479-491. doi: 10.22059/jap.2017.62187fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2017.62187
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_62187.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289700
dc.description.abstract<strong>به منظور بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره مرغ­های تخم­گذار، بر عملکرد تولیدی و خصوصیات کیفی تخم­مرغ از تعداد 108 قطعه مرغ تخم­گذارهای لاین سویه 36-W با سن 96 هفته در یک آزمایش فاکتوریل (3×2) با دو منبع چربی (روغن گیاهی و پودر چربی) و سه حالت افزودنی محرک رشد (بدون افزودنی، پروبیوتیک و آنتی­بیوتیک) در قالب طرح کاملاً تصادفی به مدت 12 هفته استفاده شد. پرندگان به طور تصادفی در شش تیمار و با شش تکرار(تعداد سه پرنده در هر تکرار) توزیع شدند. نتایج به­دست آمده نشان داد که هیچ یک از متغیرهای عملکردی (درصد تولید، مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، توده تخم مرغ تولیدی و متوسط وزن تخم مرغ) تحت تأثیر نوع مکمل چربی قرار نگرفتند (05/0<P). افزودن مکمل پروبیوتیک به جیره باعث کاهش معنی­دار مصرف خوراک، درصد تولید، توده تخم مرغ تولیدی و­ وزن نسبی زرده شد (05/0<  .(P اثرات متقابل منبع چربی و افزودنی محرک رشد، همچنین اثر اصلی منابع چربی برضخامت پوسته معنی­دار بود (05/0<  .(P بنابراین می­توان نتیجه گرفت نوع منبع چربی در جیره مرغ­های تخم­گذار  مشکلات کیفی پوسته در مراحل پایانی تولید را تحت قرار می­دهد. البته نمی­توان نادیده گرفت که افزودن پروبیوتیک به جیره با کاهش مصرف خوراک، درصد تولید و توده تخم­مرغ تولیدی همراه بوده است.</strong>fa_IR
dc.format.extent763
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2017.62187
dc.subjectاسید چربfa_IR
dc.subjectآنتی‌بیوتیکfa_IR
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectروغن سوختهfa_IR
dc.subjectکیفیت تخم‌مرغfa_IR
dc.titleبررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولیدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.contributor.departmentگروه غلوم طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرسکشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم طیور، دانشکده کشاورزی داشنگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue2
dc.citation.spage479
dc.citation.epage491


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد