تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی
(ندگان)پدیدآور
ابراهیمی نژاد, شهنازخسروی نیا, حشمت الهعلیرضایی, مسعودنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش به منظور بررسی تأثیر افزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی بر اکسیداسیون لیپیدها، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و میزان کلسترول در گوشت خام ران جوجه گوشتی پس از شش ماه نگهداری در دمای بین 60- تا 80- درجه سلسیوس انجام شد. اسانس مرزه خوزستانی در پنج سطح صفر، 200، 300، 400 و 500 میلی گرم در لیتر و امولسیفایر پلی سوربات-80 به میزان 500 میلی گرم در لیتر تا سن 42 روزگی به آب آشامیدنی جوجه اضافه شد. افزودن اسانس مرزه به آب آشامیدنی جوجه میزان مواد واکنش دهنده با تیوباربیتوریک اسید در گوشت ران را به طور معنی داری کاهش داد (P
کلید واژگان
آنزیمهای آنتیاکسیداناسانس مرزه
جوجه گوشتی
کلسترول
لیپید
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2014-04-211393-02-01
ناشر
دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan
سازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرمآبادـایراندانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم آبادـایران
استادیار، گروه علوم پایه، دانشکدۀ دامپزشکی، دانشگاه لرستان، خرمآبادـایران
شاپا
2009-67762382-994X




